Google Mijn Bedrijf inrichten
Blog, Online Marketing 11
11 Comments
 1. Goedemorgen, Ik heb gister ochtend google mijn bedrijf geveriveerd. Na 3,5 week wachten op de code. Super blij dat het eindelijk in de lucht kon. Maar een dag later ben ik nog steeds niet vindbaar op google. Wel als ik op de link klik in mijn account. Dan krijg ik te zien hoe het zou moeten zijn. Waar gaat er iets mis? Ik probeer al te zoeken naar contact met google maar dat lijkt onmogelijk. Groet Floor
  1. Hoi Floor, Een beetje een late reactie op je comment, maar is je bedrijf inmiddels vindbaar in Google my Business? In het begin wil het soms even duren voordat hij zichtbaar wordt, maar het kan ook liggen aan de compleetheid van je vermelding. Heb je deze volgens onze tips ingericht? Groet Jasper
 2. Goedemiddag, Wij hebben voor 3 bedrijven een google bedrijfspagina aangemaakt op hetzelfde adres teweten; Wubben.Chan Architecten, Wubben.Chan Engineering, Wubben.Chan Project. Bij het google van 1 van de 3 bedrijven wordt in Google steeds Wubben.Chan Architecten laten zien. Vanuit de link in het account zouden deze ook zichtbaar moeten worden. Welke acties moeten wij ondernemen om alle 3 de bedrijven naar voren te laten komen als deze gegoogled worden?
  1. Hoi Kelly, Hebben jullie deze namen recentelijk toegevoegd? Google stelt de mogelijkheid om verschillende locaties toe te voegen aan je Google My Business account. Ook is het mogelijk meerdere ondernemingen toe te voegen. Wanneer dit recent is gedaan zou het kunnen dat dit even tijd nodig heeft, mocht dit aan blijven houden dan zoeken we graag even met u mee waar het fout gaat. Hiervoor hebben we wel even toegang nodig tot uw Google My Business account. Succes!
 3. Beste, Bedankt voor bovenstaande tips, ik heb echter alleen nog een andere vraag... En misschien kunnen jullie mij wel helpen. Wij hebben meerdere vestigingen en ik zou graag bij het zoeken van de bedrijfsnaam alle drie de vestigingen weer laten geven. Netzoals bij MediaMarkt of andere bedrijven met meerdere vestigingen. Hebben jullie enig idee hoe ik dit het beste kan inregelen? Groeten, Yoshi Kosters
  1. Hoi Yoshi, een aantal dingen zijn hierin belangrijk. Het correct invoeren van de bedrijfsgegevens is hierin vooral erg belangrijk. Wellicht dat je even een mailtje kunt sturen naar info@jgwebmarketing.nl zodat we er samen even naar kunnen kijken.
 4. Goedemorgen. Ons bedrijf De Molenbergh (B&B) is vindbaar op Google. Maar als ik Bed & Breakfast zoek op Google vind ik diverse bedrijven die aangeduid zijn met een blokje met een prijs, bedrijven die worden aangeduid met een stipje en ons bedrijf staat er niet tussen. Weet je waar dat aan ligt? En waar kan ik de 750 woorden informatie invullen? Groet, Janet
  1. De bedrijven met een blokje en prijs zijn advertenties binnen Google. In veel gevallen via partijen als Booking.com. Hier kan je overigens zelf ook voor zorgen. Dit door een gerichte Google Adwords campagne in te richten. De informatie betreft 750 tekens, geen woorden. Deze kan je invullen onder het kopje informatie in je Google mijn bedrijfs-account. Mocht je het niet kunnen vinden laat het dan even weten.
 5. Het icoontje van onze basisschool komt niet vanzelf op de kaart. Zoek maar eens in maps naar 'Floraparkstraat Enschede' en vervolgens in het zoekvenster, terwijl je die straat ziet, 'school'. Je ziet dan aan de Floraparkstraat 155 basisschool Paus Joannes. Je ziet niet dat Montessorischool Het Zeggelt ook in dat gebouw gevestigd is. Als je vervolgens zoekt naar 'Het Zeggelt', dan verschijnt de school wél, ook op de juiste plek aan de Floraparkstraat. Helaas kan ik niet inloggen. Als ik op 'bedrijf claimen' klik, moet ik mij identificeren en wordt vervolgens gemeld dat ik geen toegang heb. Maar ik weet niet wie wel. Wat moet ik doen om ook op de kaart zichtbaar te zijn als iemand 'school' googled? Errol Herder, locatieleider Montessorischool Het Zeggelt
 6. Als ik click op categorieën komen er woorden in beeld die de lading niet echt dekken voor mijn bedrijf. Heb je misschien een tip? Alvast vriendelijk dank!
 7. Goedemorgen, Als ik op mijn google bedrijfspagina een pictogram van een groene druppel wil toevoegen, die staat voor biologisch. Hoe moet ik dat dan doen, ik kom er zelf echt niet meer uit. Ik hoor graag van je, alvast bedankt! Gr. Cindy

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href=""> <abbr> <acronym> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.