Google Mijn Bedrijf inrichten
Blog, Online Marketing 2
2 Comments
  1. Goedemorgen, Ik heb gister ochtend google mijn bedrijf geveriveerd. Na 3,5 week wachten op de code. Super blij dat het eindelijk in de lucht kon. Maar een dag later ben ik nog steeds niet vindbaar op google. Wel als ik op de link klik in mijn account. Dan krijg ik te zien hoe het zou moeten zijn. Waar gaat er iets mis? Ik probeer al te zoeken naar contact met google maar dat lijkt onmogelijk. Groet Floor
    1. Hoi Floor, Een beetje een late reactie op je comment, maar is je bedrijf inmiddels vindbaar in Google my Business? In het begin wil het soms even duren voordat hij zichtbaar wordt, maar het kan ook liggen aan de compleetheid van je vermelding. Heb je deze volgens onze tips ingericht? Groet Jasper

Laat een reactie achter

Uw emailadres wordt niet gepubliceerd.

You may use these HTML tags and attributes: <a href=""> <abbr> <acronym> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.