hero-jg-webmarketing

Google Ads specialisten

Om het meeste uit Google Ads te halen heb je veel kennis nodig. Het opzetten en monitoren van een succesvolle advertentie kost bovendien tijd. Daarom kun je het beheer van je online advertenties uitbesteden aan Google Ads specialisten. De Google Ads specialisten van JG webmarketing hebben jaren ervaring en weten als geen ander hoe je een succesvolle campagne opzet en vasthoudt.

Waarom zou je Google Ads uitbesteden? En wat kan een goede Google Ads specialist voor je betekenen? Dat en meer leggen we graag uit.

Wat is Google Ads?

Google Ads is de advertentietool van Google. Het is een manier om te adverteren via de verschillende plekken die de zoekmachine aanbiedt. Je kunt bijvoorbeeld adverteren in de reguliere resultaten van de zoekmachine zelf. Maar het is ook mogelijk om te adverteren via Google Shopping, Google Video en andere apps zoals Youtube, dat in handen is van Google.

Bij het inrichten van zo’n campagne zijn Google Ads zoekwoorden belangrijk. Dat zijn de zoekwoorden die men gebruikt als ze jouw advertentie te zien krijgen. Als je bijvoorbeeld rode schoenen verkoopt, dan wil je dat wanneer iemand zoekt op de zoekwoorden ‘rood’ en ‘schoenen’ ze jouw advertentie te zien krijgen. Zo weet je dat je uitsluitend mensen bereikt die op zoek zijn naar jouw product of dienst, in tegenstelling tot veel andere meer traditionele vormen van adverteren.

Gratis adviesgesprek?

Neem de eerste stap naar online succes en vraag een gratis advies gesprek aan. Aan de hand van jullie doelen geven we een eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie.

Veroniek Pieper

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samen staan we sterker

Wij geloven in de kracht van
online marketing

 

Klantgerichtheid

Wij onderzoeken de wensen en behoeften van onze klanten en handelen hiernaar. We anticiperen tijdig en geven een hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid.

Resultaatgerichtheid

Wij zijn actief gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen en tonen de bereidheid in te grijpen bij tegenvallende resultaten.

Samenwerken

Wij leveren een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is.

Innovatief

Wij richten ons met een onderzoekende en nieuwsgierige geest op toekomstige vernieuwingen van strategie, producten, diensten, markten en meer.

Waarom wil je Google Ads gebruiken?

Er zijn tal van redenen waarom je Google Ads wil gebruiken in plaats van andere vormen van adverteren:

  • Met Google Ads kun je gericht adverteren; je bereikt alleen mensen uit jouw doelgroep die écht op zoek zijn naar wat jij verkoopt.
  • Je kunt je doelgroep nog verder afbakenen op basis van bijvoorbeeld leeftijd, geslacht, woonplaats of hobby.
  • Het monitoren van het succes van je advertenties is makkelijker dan ooit.
  • Je kunt je advertenties bijstellen op basis van A/B tests om zo het meeste eruit te halen.
  • Google Ads gebruiken kan met ieder budget; je kunt al vanaf een paar tientjes per maand een advertentie laten lopen op een van de kanalen van Google.

Het grootste voordeel van Google Ads is dus dat je direct kunt zien wat het oplevert en dat het voor ieder soort bedrijf mogelijk is. Google Ads specialisten kunnen je helpen met het opzetten van de meest succesvolle campagne. Het is namelijk wel belangrijk dat je een advertentie zo inricht dat deze opvalt bij je doelgroep en je conversiedoelen bereikt. En dat is een vak apart.

Linkbuilder aan het werk 24
Linkbuilding strategie 5

Google Ads uitbesteden

Zelf aan de slag met Google Ads? Dat kan. De tool is vrij toegankelijk en een advertentie opstellen is niet ingewikkeld. Toch kun je Google Ads beter uitbesteden. Het is namelijk een tijdrovend proces om een succesvolle campagne op te zetten. Bovendien is er kennis voor nodig. Google Ads specialisten weten inmiddels goed wat wel en niet werkt online. Internetgebruikers zijn namelijk scherp en kritisch. Ze klikken niet zomaar overal op.

Schakel de hulp in van Google Ads specialisten van JG Webmarketing en behaal je conversiedoelen. Neem contact met ons op. We leggen graag uit wat er mogelijk is en hoe we je bedrijf naar een hoger niveau helpen.

Onze Google Ads specialisten staan voor je klaar!

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.