hero-jg-webmarketing

Bereik jouw ideale klant met een online marketing strategie

Als het om online marketing gaat, is de verleiding groot om maar gewoon iets te doen. Want je weet dat je iets anders moet met je website, social media en online advertenties. En een deel daarvan kun je intern wel, denk je. Maar waar te beginnen?

Een goede online marketing strategie is de basis van alle online marketing uitingen. Je kunt inderdaad gewoon aan de slag gaan met je marketing zonder duidelijk plan en daar bereik je ongetwijfeld mensen mee. Maar zijn het ook jouw ideale klanten die je bereikt?

Een doordachte online marketing strategie is toegespitst op jouw doelgroep. Je bereikt er niet zomaar willekeurige mensen mee, maar de klanten die jij wil. De klanten die ook echt vallen voor jouw product of dienst. En de klanten die vaker terugkomen. Daarvoor heb je wel een plan nodig. Dat is je online marketing strategie.

Online marketing leent zich heel goed voor zeer gerichte marketing. Je kunt veel meer meten en weten dan bij ouderwetse vormen van marketing. Bereik de juiste mensen op een manier die bij jouw doelgroep past en met een uitgewerkte strategie. Het begint allemaal met een plan, en dat plan krijg je van ons.

Wat is online marketing?

De term online marketing is een verzamelnaam van alle marketingactiviteiten die op het internet plaatsvinden. Dat zijn activiteiten waarbij je een boodschap deelt over je merk, product of dienst. Het uiteindelijke doel is om producten en diensten te verkopen, naamsbekendheid te genereren of een combinatie daarvan.

Een website waarop je jouw diensten uitlegt of producten verkoopt, is een vorm van online marketing. Een advertentiecampagne via social media is dat ook. Betalen voor een goede positie in Google valt ook onder online marketing. En dat is slechts een greep uit alle activiteiten die je kunt toepassen om jouw boodschap online te verkondigen.

Online marketing wordt ook wel web marketing, internet marketing of digitale marketing genoemd. Het beestje kent veel namen, maar ze betekenen allemaal hetzelfde. De online marketing is ook weer onderverdeeld in allerlei takken. Denk dan aan social media marketing, e-mail marketing, affiliate marketing en zoekmachine optimalisatie.

Een goede online marketing strategie begint daarom met onderzoek. Wie is jouw doelgroep, en waar bevindt deze zich? Op welke manier bereik je die potentiële klant van jou het beste en wat is de boodschap die je met ze wil delen over je product of dienst? Wat is het uiteindelijke doel van je online marketing? Het antwoord op al deze vragen vormt de basis van een goede strategie.

Bij JG Webmarketing gaan we met jou op zoek naar het antwoord op bovenstaande vragen. Op basis daarvan maken we een online marketing strategie die past bij jouw bedrijf én jouw doelgroep. We zorgen dat je gehele campagne resultaatgericht en meetbaar is. Wij zien natuurlijk niets liever dan succes in je online marketing!

Gratis adviesgesprek?

Neem de eerste stap naar online succes en vraag een gratis advies gesprek aan. Aan de hand van jullie doelen geven we een eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie.

Veroniek Pieper

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samen staan we sterker

Wij geloven in de kracht van
online marketing

 

Klantgerichtheid

Wij onderzoeken de wensen en behoeften van onze klanten en handelen hiernaar. We anticiperen tijdig en geven een hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid.

Resultaatgerichtheid

Wij zijn actief gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen en tonen de bereidheid in te grijpen bij tegenvallende resultaten.

Samenwerken

Wij leveren een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is.

Innovatief

Wij richten ons met een onderzoekende en nieuwsgierige geest op toekomstige vernieuwingen van strategie, producten, diensten, markten en meer. 

Linkbuilder aan het werk 4

Wat een online marketing bureau voor je kan betekenen

JG Webmarketing is een full service online marketing bureau in Arnhem. Wij helpen bedrijven het meeste uit hun online marketing te halen. Of je nu een website nodig hebt, je positie in Google wil verbeteren of social media wil inzetten voor meer bekendheid: wij helpen je verder.

Als online marketing bureau richten wij ons op alle marketingactiviteiten die op het internet plaatsvinden. Wij zijn resultaatgericht en houden dus ook van meetbare resultaten. Online marketing leent zich daar goed voor. Dankzij onze innovatieve werkwijze en ons brede aanbod van diensten kunnen we jou in alle facetten van je online uitingen bijstaan. Van volledige websites tot advies en strategieën ontwikkelen: wij staan voor je klaar.

Wat past bij jouw onderneming?

Online marketing uitbesteden: hoe werkt dat?

Jij bent al druk genoeg met het runnen van je bedrijf. De kans dat je daardoor intern geen tijd hebt voor online marketing is groot. Met name wanneer je niet de tijd en kennis hebt om je je campagnes goed in te richten, is het lastig om doelen te behalen. Online marketing uitbesteden is dan een beter idee.

Een effectieve online marketing campagne vraagt op diepgaande kennis. Ondertussen moet je innovaties binnen het vakgebied op de voet volgen. Het team van JG Webmarketing is altijd op de hoogte. Dankzij jarenlange ervaring in het uitvoeren van online marketing voor externe partijen kun je met een gerust hart online marketing uitbesteden aan ons.

De kosten van online marketing uitbesteden verschillen sterk per type bedrijf. Het maakt daarnaast uit welke disciplines je uit wilt besteden, hoeveel concurrentie je hebt en hoe intensief de campagnes worden. Ons team neemt graag alles voor je uit handen, maar je kunt ook een deel van je online marketing uitbesteden en een deel intern aanpakken.

Of je nu besluit een deel van je marketing uit handen te geven of alles wil uitbesteden: wij houden altijd de lijntjes kort. Bij JG Webmarketing vinden we het belangrijk om resultaatgericht te werken. We houden je op de hoogte van de vorderingen in je online marketing. Indien nodig sturen we efficiënt bij om de beoogde doelen te halen. Zo hoef jij er niet meer naar om te kijken.

JG Webmarketing: dé online marketing specialist

Het team van JG Webmarketing heeft gezamenlijk jarenlange ervaring in online marketing. Daar zijn we trots op en daarom durven wij onszelf ook dé online marketing specialist te noemen. Ons team werkt resultaatgericht: wij willen dat jij je doelen behaalt. Lukt dit nog niet met de huidige strategie? Dan sturen we gemakkelijk bij.

Dankzij de veelzijdigheid van ons team hebben we allerlei specialisaties in huis. We noemen ons dan ook met trots een full service marketing specialist. Of het nu gaat om zoekmachine optimalisatie, een social media strategie of een goed werkende webshop: wij kunnen het allemaal voor je realiseren.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wil jij iets wat je nog niet op deze pagina tegen bent gekomen? We gaan graag met je in gesprek over verdere opties!

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.