hero-jg-webmarketing

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden voor je bedrijf

Heb jij het idee dat je klanten misloopt door je lage positie in Google? Staat jouw website pas op de tweede pagina met zoekresultaten, of nog veel lager? Wil je ook graag op die felbegeerde eerste pagina staan met je website, maar heb je de tijd en mankracht niet om er iets aan te doen? Zoekmachine optimalisatie uitbesteden is dan voor jou.

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit alle activiteiten die je onderneemt om de positie van jouw website in zoekmachines zoals Google te verbeteren. Er zijn ontzettend veel factoren die bijdragen aan die positie, dus het is geen wonder dat je daar zelf niet uitkomt of de tijd niet voor hebt. Zoekmachine optimalisatie kun je daarom uitbesteden aan JG Webmarketing.

Wij nemen je website onder de loep en geven aan de hand van een zoekmachine optimalisatie strategie aan wat er beter kan. Dankzij jarenlange ervaring met Search Engine Optimization (SEO) ofwel zoekmachine optimalisatie weten wij precies wat er moet gebeuren.

Google heeft een algoritme waarmee wordt bepaald welke websites hoog in de resultaten verschijnen. Autoriteit en betrouwbaarheid zijn belangrijke factoren in het bepalen van je positie. Om aan het algoritme van Google te tonen dat dit van toepassing is op jouw website, moet er een hoop gebeuren.

Bij JG Webmarketing helpen we jouw bedrijf van begin tot eind met je zoekmachine optimalisatie. Je kunt zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan ons. Dat kan eenmalig zijn maar ook langdurig, om te zorgen dat je die hoge positie verkrijgt én behoudt.

Voor En Door Professionals

Begin met een zoekmachine optimalisatie strategie

Zoekmachine optimalisatie is niet meer zo simpel als vroeger. Een uitgebreide zoekmachine optimalisatie strategie is dan ook geen overbodige luxe meer. Er zijn namelijk tientallen manieren om hoger in Google te komen. Wat er voor jouw website nodig is een hogere positie te verkrijgen, kan voor een ander totaal anders zijn.

Allereerst hangt dit samen met welke zoekwoorden voor jouw product of dienst relevant zijn. Zoekwoorden zijn woorden of woordgroepen die iemand intikt in Google om jouw soort bedrijf te vinden. Hoe meer concurrentie er is op jouw zoekwoord, hoe lastiger het is om een hogere positie te krijgen. Maar met een goede zoekmachine optimalisatie strategie lukt het.

Wil je zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan JG Webmarketing? Ons team begint altijd met een analyse van de huidige situatie. Hoe zit je website in elkaar en waar is ruimte voor verbetering? Indien gewenst bouwen we een nieuwe webshop of website. Daarna brengen we in kaart wat er moet gebeuren om meer waardering van het algoritme van Google te krijgen.

We zorgen dat je website technisch toereikend is. De snelheid wordt verbeterd, de paginastructuur bekeken en de interne links op orde gebracht. Maar dat is niet alles. Daarna zetten we geregeld linkbuilding in. Door te zorgen voor relevante en waardevolle links naar jouw website toe val je meer op bij Google.

Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten die ons team voor jou kan uitvoeren om je positie in Google te verbeteren. Samenwerking en klantgerichtheid zijn daarbij belangrijke kernwaarden. Daarom bespreken we uitvoerig onze zoekmachine optimalisatie strategie met jou en sturen we waar nodig bij om de beste resultaten te halen.

Gratis adviesgesprek?

Neem de eerste stap naar online succes en vraag een gratis advies gesprek aan. Aan de hand van jullie doelen geven we een eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie.

Veroniek Pieper

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samen staan we sterker

Wij geloven in de kracht van
online marketing

 

Klantgerichtheid

Wij onderzoeken de wensen en behoeften van onze klanten en handelen hiernaar. We anticiperen tijdig en geven een hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid.

Resultaatgerichtheid

Wij zijn actief gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen en tonen de bereidheid in te grijpen bij tegenvallende resultaten.

Samenwerken

Wij leveren een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is.

Innovatief

Wij richten ons met een onderzoekende en nieuwsgierige geest op toekomstige vernieuwingen van strategie, producten, diensten, markten en meer.

JG Webmarketing: jouw zoekmachine optimalisatie bureau

Het team van JG Webmarketing heeft gezamenlijk jarenlange ervaring in de online marketing. Sinds 2009 zijn wij tevens gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. JG Webmarketing is daarom niet alleen een online marketing bureau maar ook een zoekmachine optimalisatie bureau.

Hoewel veel online marketing bureaus en webbouwers aangeven je ook met SEO te helpen, is het toch aan te raden experts in te schakelen. De wereld van zoekmachine optimalisatie is namelijk niet alleen gecompliceerd. Het is ook een heel veranderlijke wereld. Wat vorige maand nog werkte, kan nu overbodig zijn.

Het is daarom belangrijk om een specialist aan je zijde te hebben. Het team van JG Webmarketing heeft innovatie hoog in het vaandel. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van veranderingen in het vakgebied. We weten als geen ander wat werkt om die hogere positie in Google te krijgen, hoe je die zo snel mogelijk bereikt én houdt.

Wil je zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Dan kun je ook bij ons terecht. Het proces van SEO is ingewikkeld maar vooral tijdrovend. Geen wonder dus dat jij en je team niet de uren over hebben om daar elke dag mee bezig te zijn. We nemen die taken daarom graag over. Hoeveel zoekmachine optimalisatie je uitbesteedt, is volledig aan jou. We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

JG teambuilding 1
JGWebmarketing teamoverleg 9

Waarom je een zoekmachine optimalisatie specialist nodig hebt

De wereld van online marketing en zoekmachine optimalisatie is complex. Toch zijn er veel mensen die tenminste een deel ervan zelf al begrijpen of uitvoeren. Denk aan social media, websites maken of online adverteren. Alsnog is de kans groot dat als je dit overlaat aan je team je kansen misloopt en niet de resultaten behaalt die je wil zien: die hogere plek in zoekmachines. Neem een online marketing specialist in de arm en je ziet sneller resultaten.

Waarom je een specialist nodig hebt? Omdat zoekmachine optimalisatie ontzettend gecompliceerd is. Hoe meer concurrentie je hebt, hoe lastiger het is om hoger in Google te komen met je website. Google heeft bovendien een algoritme waarmee wordt bepaald welke websites hoog in de zoekresultaten staan. Dat algoritme is niet openbaar, dus erop inspelen is lastig.

Een goede zoekmachine optimalisatie specialist is op de hoogte van wat er speelt op het gebied van SEO. Hij weet hoe het algoritme verandert en welke activiteiten het meeste bijdragen aan je positie. JG Webmarketing is de zoekmachine optimalisatie specialist die je zoekt.

Wat past bij jouw onderneming?

Website optimalisatie: wat komt daarbij kijken?

Goede zoekmachine optimalisatie begint bij een goede website. Wil je zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Dan begint ons team eerst met een uitvoerige analyse van de huidige website. Er zijn meerdere aspecten van de website die bijdragen aan je vindbaarheid in zoekmachines.

Allereerst kijken we naar de technische werking van je website. De pagina’s kunnen nog zo mooi zijn: als de laadtijd te hoog is of formulieren niet werken dan doet het niets voor je positie in Google. Dankzij onze innovatieve werkwijze weet het team van JG Webmarketing altijd wat er voor nodig is om jouw website technisch te optimaliseren.

Niet alleen de techniek maar ook de inhoud van je website bepaalt je positie in zoekmachines. Want heb jij wel de relevante zoekwoorden verweven in je content? Is je website overzichtelijk en gebruiksvriendelijk? Weten mensen snel te vinden wat ze zoeken? En zijn foto’s en video’s op de website wel echt relevant? Alle inhoud van de website noemen we de content. Ook deze kun je optimaliseren voor zoekmachines.

Vanuit een geoptimaliseerde website begint de uitvoerige zoekmachine optimalisatie. Je kunt zoekmachine optimalisatie uitbesteden indien gewenst, maar die degelijke webshop of website is altijd de basis daarvan.

Meer weten over website optimalisatie en of jouw website voldoet aan de norm? Wij gaan graag voor je op onderzoek uit.

Het belang van goede linkbuilding

Nog altijd is linkbuilding een van de meest effectieve methoden om je positie in Google te verbeteren. Zoekmachine optimalisatie uitbesteden betekent voor veel bedrijven dan ook dat ze linkbuilding door een externe partij laten oppakken. JG Webmarketing helpt je daar graag mee.

Linkbuilding is het realiseren van links naar jouw website toe. Het doel hiervan is een hogere positie in Google te halen. Wanneer veel andere websites naar jouw pagina’s linken dan ziet Google dit als een teken dat jouw content relevant is en je website waardevol. Hoe meer nuttige links je dus hebt naar jouw site toe, hoe beter.

Die links naar jouw website moeten echter wel waardevol zijn. Je kunt niet zomaar linkjes plaatsen op willekeurige websites en verwachten dat het invloed heeft op de positie. Sterker nog: dit kan je positie in zoekresultaten zelfs tegenwerken.

Het is daarom belangrijk dat je zorgt voor relevante links vanaf websites die ook autoriteit hebben. Daarin is het tevens belangrijk dat die websites relevant zijn voor jouw zoekwoorden, ofwel je product of dienst. Er komt dus nog aardig veel bij kijken!

Ook linkbuilding nemen wij bij JG Webmarketing graag van je over. We zorgen voor doorlopende activiteit in de vorm van links naar jouw website. Zo kun je die hoge positie bereiken maar ook behouden.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.