Website Laten Maken

Wil je een nieuwe website laten maken voor jouw bedrijf?

Elke website heeft een eigen doel, zo ook die van jouw bedrijf. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat jouw huisstijl terugkomt in jouw website? En jouw website dus herkenbaar is voor een klant? Moet jouw website gebruiksvriendelijk zijn voor zowel jou als de klant? Wil je dat er conversies te genereren zijn op jouw website? Bij een website laten maken komt veel kijken! Zorg dat jouw nieuwe website gemaakt wordt door een bedrijf dat met je meedenkt. JG Webmarketing gaat graag met jou in gesprek om je wensen in kaart te brengen. Bij ons heb je al een complete website vanaf €699.-.

83
%
Zoekmachine vriendelijk
52
%
Leads - sales
38
%
Langere bezoeken
27
%
Gebruiksvriendelijk

Een website laten maken waarmee je vooruit kunt!

  • Onze websites voldoen aan al jouw wensen en doelstellingen. Maar ook gebruiken wij onze kennis die is opgedaan vanaf 2009. Zo krijg je niet alleen een website die voldoet aan al jouw wensen, maar ook een website die nog jaren mee kan. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.
  • Wij begrijpen dat wanneer je een website laat maken snelle ondersteuning belangrijk is. Zo worden kleine aanpassingen dezelfde dag nog voor je uitgevoerd. Onderhoud en updates worden ook door ons geregeld binnen het onderhoudspakket wat je bij ons kunt afnemen.

Verkeersschool Wesseldijk

Bekijk deze video review waarin Verkeersschool Wesseldijk vertelt over de ervaringen met JG Webmarketing!

Onze websites zijn inclusief:

SEO geoptimaliseerd
Onze websites worden altijd zoekmachine vriendelijk ingericht en opgebouwd zodat je sneller goed gevonden wordt in de zoekmachines.
Wordpress CMS
In veel gevallen maken wij jouw website in Wordpress, een gebruiksvriendelijk CMS waarmee je zelf kleine aanpassingen kunt doorvoeren op jouw website.
Veiligheid
Een website moet vandaag de dag veilig zijn voor jou en jouw bezoekers. Wij dragen zorg voor een veilige website en kunnen bijvoorbeeld een SSL certificaat voor je installeren.
Joyce
Als startende ondernemer is het fijn om te merken dat dit bedrijf met je meedenkt en je ideeën omzet in een professioneel opgezette website. Ik ben uitermate tevreden over de manier waarop er met vragen wordt omgegaan. Ze zijn snel, geven duidelijke antwoorden en zijn zeer behulpzaam.
Joyce
Interna Forto

Laat je adviseren!

Vul uw gegevens in zodat wij direct met jou in gesprek kunnen over jouw wensen en doelen.

Ons team staat te popelen om voor jouw organisatie een professionele nieuwe website te maken. Vul het contactformulier in of neem direct contact op door met ons te bellen op 026 820 0068.