Dienst

Een website laten maken voor je bedrijf

Je website is het online visitekaartje van je bedrijf. Maar het is nog zoveel meer dan dat. Het is een manier om je diensten te presenteren, betrokkenheid te creëren, je missie toe te lichten of je huisstijl te benadrukken. Het is daarom belangrijk dat je een website laat maken door een bedrijf dat met je meedenkt.

Een website laten maken doe je daarom bij JG Webmarketing. Wij zorgen er niet alleen voor dat je een originele en innovatieve website hebt. We ontwerpen ook op zo’n manier dat je resultaat meetbaar is en je doelen kunt behalen. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom gaan we graag in gesprek om jouw wensen uitvoerig in kaart te brengen.

Een compleet nieuwe website van JG Webmarketing

Ben jij op zoek naar een compleet nieuwe website en wil je het liefste zo min mogelijk werk eraan hebben? Dan zit je bij ons goed. Dankzij ruime ervaring kan JG Webmarketing binnen de kortste keren signaleren wat belangrijk is voor jouw nieuwe website.

Alle websites die wij bouwen zijn volledig SEO geoptimaliseerd en veilig. Jouw gloednieuwe website is dus niet alleen helemaal passend bij je bedrijf maar ook klaar om in te zetten als basis voor zoekmachine optimalisatie.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je graag een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Hidden
Meer dan een standaard website

Het belang van een professionele website

Tegenwoordig zijn er talloze programma’s die beloven dat ook jij in een handomdraai een website kunt bouwen. Deze programma’s zijn vaak echter zeer beperkt en de technische kwaliteit laat te wensen over. Wil je een écht professionele website? Dan moet je bij de professionals zijn.

Bij JG webmarketing volgen wij de meest recente ontwikkeling binnen ons vakgebied op de voet. Daardoor zijn we goed onderlegd op het gebied van innovatieve websites. Onze websites zijn technisch vooruitstrevend en toch gericht op het belangrijkste doel voor elk uniek bedrijf.

Linkbuilder aan het werk 7
Klanten die kozen voor JG Webmarketing

Klanten die jou voor gingen

250+ tevreden klanten beoordelen JG Webmarketing met een 4,8/5

Arjen Wortman
Wortman Meubelen
“JG Webmarketing hebben wij leren kennen als een bedrijf met korte interne lijnen die duidelijk vertellen wat je kan verwachten. Het (zeer) positieve vinden wij dat je snel antwoord krijgt op de vragen, en dat je de uitdagingen kan bespreken van je website. Wij halen goede resultaten met de linkbuilding voor onze zoekwoorden waarmee wij gevonden willen worden.”
Rik Engelen
Ietsdoenofferte.nl
“JG Webmarketing helpt ons al enige tijd bij onze online marketing activiteiten van onder andere ietsdoenofferte.nl. Je merkt dat er kennis in huis is en dat er wordt meegedacht aan oplossingen en nieuwe ideeën. We zijn dan ook erg tevreden over de diensten die worden geleverd.”
Hans Wientjens
The New Photo School
“We zijn super blij met de nieuwe site voor The New Photo School! Mooi, snel, overzichtelijk, makkelijke navigatie en goed vindbaar. Mede dankzij de toffe communicatie met jullie een geweldig resultaat! Thanks!”
Pim Kuijer
Heering Kunststof Profielen BV
“JG Webmarketing heeft voor onze verschillende websites een aantal jaren de SEO gedaan. De resultaten waren altijd uitstekend, je kunt goed afspraken met JG Webmarketing maken en deze worden altijd op tijd opgeleverd.”
SEO specialisten aan het werk 3

Alles is mogelijk met een WordPress website

WordPress is het bekendste programma om websites mee te bouwen. Vrijwel al onze websites worden gebouwd met WordPress CMS. Een WordPress website is betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Kleine aanpassingen kun je indien gewenst gemakkelijk zelf doorvoeren.

In de begindagen van WordPress werd het platform voornamelijk gebruikt om blogs te beheren. Door de jaren heen zijn er echter drastische veranderingen doorgevoerd in de mogelijkheden van het programma. WordPress is daardoor zeer veelzijdig en geschikt om de meest innovatieve en uiteenlopende websites te realiseren.

Wil je liever een website laten maken op een ander platform, zoals Wic of Joomla? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Je website onderhoud uitbesteden

Wil je graag een WordPress website laten bouwen maar heb je weinig tijd voor onderhoud? Of werk je nu met een webbouwer waar je eigenlijk niet tevreden mee bent? Al je website onderhoud kun je aan ons uitbesteden. JG Webmarketing verzorgt alle updates van de website,zorgt ervoor dat content up-to-date is en meer.

JGWebmarketing teamoverleg 2

SEO vriendelijke website

Wie online goed vindbaar wil zijn voor potentiële klanten, heeft een SEO vriendelijke website nodig. SEO staat voor Search Engine Optimization ofwel zoekmachine optimalisatie. Dat wil zeggen dat jouw website zo is ingericht, dat hij de beste kans maakt om hoog in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines te verschijnen.

Een SEO vriendelijke website moet niet alleen technisch goed in elkaar zitten – de laadtijd is bijvoorbeeld belangrijk – maar ook qua inhoud aan veel eisen voldoen. Alle websites die wij bij JG Webmarketing bouwen, zijn volledig SEO-proof. Onze websites en webshops zijn veilig, snel, gebruiksvriendelijk en resultaatgericht.