hero-jg-webmarketing
Website laten maken

Een website laten maken voor je bedrijf

Je website is het online visitekaartje van je bedrijf. Maar het is nog zoveel meer dan dat. Het is een manier om je diensten te presenteren, betrokkenheid te creëren, je missie toe te lichten of je huisstijl te benadrukken. Het is daarom belangrijk dat je een website laat maken door een bedrijf dat met jou en je groeiambities meedenkt.

Een website laten maken doe je daarom bij JG Webmarketing. Wij zorgen er niet alleen voor dat je een originele en innovatieve website hebt. We ontwerpen ook op zo’n manier dat je resultaat meetbaar is en je omzet ziet groeien. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent. Daarom gaan we graag in gesprek om jouw wensen uitvoerig in kaart te brengen.

Een compleet nieuwe website van JG Webmarketing

Ben jij op zoek naar een compleet nieuwe website en wil je het liefste zo min mogelijk werk eraan hebben? Dan zit je bij ons goed. Dankzij ruime ervaring kan JG Webmarketing binnen de kortste keren signaleren wat belangrijk is voor jouw nieuwe website.

Alle websites die wij bouwen zijn volledig SEO geoptimaliseerd en veilig. Jouw gloednieuwe website is dus niet alleen helemaal passend bij je bedrijf maar ook klaar om in te zetten als basis voor zoekmachine optimalisatie.

Gratis adviesgesprek?

Neem de eerste stap naar online succes en vraag een gratis advies gesprek aan. Aan de hand van jullie doelen geven we een eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie.

Veroniek Pieper

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Meer dan een standaard website

Het belang van een professionele website

Tegenwoordig zijn er talloze programma’s die beloven dat iedereen in een handomdraai een website kan bouwen. Deze programma’s zijn vaak echter zeer beperkt en de technische kwaliteit laat te wensen over. Wil je een écht professionele website? Dan moet je bij de professionals zijn.

Bij JG webmarketing volgen wij de meest recente ontwikkeling binnen ons vakgebied op de voet. Daardoor zijn we goed onderlegd op het gebied van innovatieve websites. Onze websites zijn technisch vooruitstrevend en toch gericht op het belangrijkste doel voor elk uniek bedrijf.

Linkbuilder aan het werk 7
Klanten die kozen voor JG Webmarketing

Wij investeren in een langdurige relatie, wordt jij onze volgende tevreden klant?

250+ tevreden klanten beoordelen JG Webmarketing met een 4,8/5

Pim Kuijer
Heering Kunststof Profielen BV
“JG Webmarketing heeft voor onze verschillende websites een aantal jaren de SEO gedaan. De resultaten waren altijd uitstekend, je kunt goed afspraken met JG Webmarketing maken en deze worden altijd op tijd opgeleverd.”
Linda de Buck
Bodyfit groep
“JG Webmarketing zet zich sinds 2009 voor ons in om onze posities in Google te verbeteren. We hebben dan ook hoge posities behaald op uiteenlopende zoektermen, voor diverse websites van ons. De service is geweldig, niets is teveel gevraagd.”
Hans Wientjens
The New Photo School
“We zijn super blij met de nieuwe site voor The New Photo School! Mooi, snel, overzichtelijk, makkelijke navigatie en goed vindbaar. Mede dankzij de toffe communicatie met jullie een geweldig resultaat! Thanks!”
Jorrit Wesseldijk
Verkeersschool Wesseldijk
“JG Webmarketing verzorgt al enige jaren voor ons de zoekmachine optimalisatie van onze website. Dit naar alle tevredenheid. We zijn jaren terug gestart met enkele zoektermen. Vandaag de dag loopt er een volledige zoekmachine optimalisatie campagne en kunnen we met elke vraag bij JG Webmarketing terecht.”
SEO specialisten aan het werk 3

Alles is mogelijk met een WordPress website

WordPress is het bekendste programma om websites mee te bouwen. Vrijwel al onze websites worden gebouwd met WordPress CMS. Een WordPress website is betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Kleine aanpassingen kun je indien gewenst gemakkelijk zelf doorvoeren.

In de begindagen van WordPress werd het platform voornamelijk gebruikt om blogs te beheren. Door de jaren heen zijn er echter drastische veranderingen doorgevoerd in de mogelijkheden van het programma. WordPress is daardoor zeer veelzijdig en geschikt om de meest innovatieve en uiteenlopende websites te realiseren.

Wil je liever een website laten maken op een ander platform, zoals Wix of Joomla? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Jouw website laten maken bij JG Webmarketing?

Wil jij jouw website laten maken bij JG Webmarkeintg? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Je website onderhoud uitbesteden

Wil je graag een WordPress website laten bouwen maar heb je intern weinig tijd voor onderhoud? Of werk je nu met een webbouwer waar je eigenlijk niet tevreden mee bent? Al je website onderhoud kun je aan ons uitbesteden. JG Webmarketing verzorgt alle updates van de website, zorgt ervoor dat content up-to-date is en meer.

JGWebmarketing teamoverleg 2

SEO vriendelijke website

Wie online goed vindbaar wil zijn voor potentiële klanten, heeft een SEO vriendelijke website nodig. SEO staat voor Search Engine Optimization ofwel zoekmachine optimalisatie. Dat wil zeggen dat jouw website zo is ingericht, dat hij de beste kans maakt om hoog in de zoekresultaten van Google en andere zoekmachines te verschijnen.

Een SEO vriendelijke website moet niet alleen technisch goed in elkaar zitten – de laadtijd is bijvoorbeeld belangrijk – maar ook qua inhoud aan veel eisen voldoen. Alle websites die wij bij JG Webmarketing bouwen, zijn volledig SEO-proof. Onze websites en webshops zijn veilig, snel, gebruiksvriendelijk en resultaatgericht.