hero-jg-webmarketing
SEO (zoekmachine optimalisatie)

Het belang van zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is nog nooit zo belangrijk geweest. Jouw ideale klant zoekt namelijk naar producten en diensten via zoekmachines als Google. Hoe hoger je website staat in de zoekresultaten, hoe beter je vindbaar bent voor deze potentiële klant. Die positie vasthouden is dus heel belangrijk.

Je kent zoekmachine optimalisatie wellicht ook onder de afkorting SEO (Search Engine Optimization). Jouw bedrijf en website optimaliseren voor Google kan op talloze manieren. Bij JG Webmarketing zorgen we graag dat ook jij online zichtbaar bent.

Zoekmachine optimalisatie: strategie is alles

Wie hoger in Google wil komen door middel van SEO, heeft een zoekmachine optimalisatie strategie nodig. Met een goed uitgewerkt plan voor zowel on page als off page SEO behaal je de beste resultaten. Een hogere positie in Google bereik je namelijk niet door slechts één actie te ondernemen; het betreft altijd een combinatie van activiteiten.

Laat je door JG Webmarketing begeleiden richting een goed doordachte strategie voor zoekmachine optimalisatie. Ons team staat voor je klaar.

Gratis adviesgesprek?

Neem de eerste stap naar online succes en vraag een gratis advies gesprek aan. Aan de hand van jullie doelen geven we een eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie.

Veroniek Pieper

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan JG Webmarketing

Wil je zoekmachine optimalisatie uitbesteden en tijd overhouden voor het echte werk? Ook dat kan bij JG Webmarketing. Wij pakken van begin tot eind de optimalisatie voor je aan. Zo kun jij focussen op je bedrijf zelf.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden kan betekenen dat wij eenmalige acties voor je ondernemen zoals het maken van een sterke SEO-proof website. Wij kunnen je echter ook helpen met doorlopend onderhoud en optimalisatie in de vorm van linkbuilding. Wat je ook nodig hebt: ons team streeft ernaar om je te helpen op een manier die bij jou past.

SEO specialisten van online marketing bureau JG Webmarketing aan het werk
Klanten die kozen voor JG Webmarketing

Wij investeren in een langdurige relatie, wordt jij onze volgende tevreden klant?

 

250+ tevreden klanten beoordelen JG Webmarketing met een 4,8/5

Linda de Buck
Bodyfit groep
“JG Webmarketing zet zich sinds 2009 voor ons in om onze posities in Google te verbeteren. We hebben dan ook hoge posities behaald op uiteenlopende zoektermen, voor diverse websites van ons. De service is geweldig, niets is teveel gevraagd.”
Rik Engelen
Ietsdoenofferte.nl
“JG Webmarketing helpt ons al enige tijd bij onze online marketing activiteiten van onder andere ietsdoenofferte.nl. Je merkt dat er kennis in huis is en dat er wordt meegedacht aan oplossingen en nieuwe ideeën. We zijn dan ook erg tevreden over de diensten die worden geleverd.”
Jorrit Wesseldijk
Verkeersschool Wesseldijk
“JG Webmarketing verzorgt al enige jaren voor ons de zoekmachine optimalisatie van onze website. Dit naar alle tevredenheid. We zijn jaren terug gestart met enkele zoektermen. Vandaag de dag loopt er een volledige zoekmachine optimalisatie campagne en kunnen we met elke vraag bij JG Webmarketing terecht.”
Arjen Wortman
Wortman Meubelen
“JG Webmarketing hebben wij leren kennen als een bedrijf met korte interne lijnen die duidelijk vertellen wat je kan verwachten. Het (zeer) positieve vinden wij dat je snel antwoord krijgt op de vragen, en dat je de uitdagingen kan bespreken van je website. Wij halen goede resultaten met de linkbuilding voor onze zoekwoorden waarmee wij gevonden willen worden.”
JGWebmarketing teamoverleg 9

Hoe kom je hoger in Google?

Iedereen wil hoger in Google staan. Hoe hoger je positie in Google, hoe groter de kans dat mensen jouw website aanklikken. Die posities op de eerste pagina van zoekresultaten zijn niet gemakkelijk te bemachtigen, maar met de hulp van JG Webmarketing lukt het.

Google heeft een algoritme dat beoordeelt of jouw site hoog in de resultaten thuishoort. Hoe meer concurrentie er op een bepaald zoekwoord is, hoe moeilijker het is om hoog in Google te komen. Ons team van experts weet als geen ander welke tactieken Google gebruikt om jouw site te beoordelen. Zo weten we altijd wat er nodig is om die felbegeerde hoge positie te bereiken en vast te houden.

Zoekmachine optimalisatie laten uitvoeren door JG Webmarketing?

Wil jij jouw zoekmachine optimalisatie laten uitvoeren door JG Webmarkeintg? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het begint allemaal bij website optimalisatie

Goede zoekmachine optimalisatie begint bij je website of webshop. Want als je website niet aan de eisen van Google voldoet, kom je nooit hoger in de resultaten. JG Webmarketing ondersteunt in alle aspecten van website optimalisatie.

We kunnen je website of webshop zo herbouwen dat deze voldoet aan alle eisen van Google: snel, betrouwbaar, autoritair en innovatief. Laat JG Webmarketing de website van je dromen maken.

Heb je al een website of webshop maar voldoet deze niet aan je verwachtingen? Bijvoorbeeld omdat de laadtijd lang is of de inhoud onvolledig? Je website of webshop is dan aan website optimalisatie toe. Alles dat nodig is om jouw website optimaal te laten functioneren kun je aan ons uitbesteden.

Linkbuilding strategie 1

Het nut van linkbuilding

Om goed gevonden te worden in zoekmachines zijn een aantal aspecten belangrijk. Technische optimalisatie van je website is essentieel. Daarnaast is het van belang om te werken aan je relevantie en autoriteit. Deze laatste twee kun je bereiken met linkbuilding.

Het doel hiervan is een hogere waardering van zoekmachines te krijgen op de voor jou relevante zoekwoorden. Dit bereik je door links vanaf externe relevante pagina’s naar jouw website te plaatsen. Met linkbuilding kun je dus aantonen dat anderen jouw website relevant en betrouwbaar vinden.

Linkbuilding is een doorlopend proces. Nog altijd is het één van de belangrijkste en ingewikkeldste aspecten van zoekmachine optimalisatie. JG Webmarketing stelt een volledig linkprofiel voor je op en past dit toe in de praktijk.