Dienst

Het belang van zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Jouw ideale klant zoekt namelijk naar producten en diensten via zoekmachines als Google. Hoe hoger je website staat in de zoekresultaten, hoe beter je vindbaar bent voor deze potentiële klant.

Je kent zoekmachine optimalisatie wellicht ook onder de afkorting SEO (Search Engine Optimization). Jouw bedrijf en website optimaliseren voor Google kan op talloze manieren. Bij JG Webmarketing zorgen we graag dat ook jij online zichtbaar bent.

Zoekmachine optimalisatie: strategie is alles

Wie hoger in Google wil komen door middel van SEO, heeft een zoekmachine optimalisatie strategie nodig. Met een goed uitgewerkt plan voor zowel on page als off page SEO behaal je de beste resultaten. Een hogere positie in Google bereik je namelijk niet door slechts één actie te ondernemen; het betreft altijd een combinatie van activiteiten.

Laat je door JG Webmarketing begeleiden richting een goed doordachte strategie voor zoekmachine optimalisatie. Ons team staat voor je klaar.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je graag een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Hidden

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan JG Webmarketing

Wil je zoekmachine optimalisatie uitbesteden en tijd overhouden voor het runnen van je onderneming? Ook dat kan bij JG Webmarketing. Wij pakken van begin tot eind de optimalisatie voor je aan.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden kan betekenen dat wij eenmalige acties voor je ondernemen zoals het maken van een sterke SEO-proof website. Wij kunnen je echter ook helpen met doorlopend onderhoud en optimalisatie in de vorm van linkbuilding. Wat je ook nodig hebt: ons team streeft ernaar om je te helpen op een manier die bij jou past.

SEO specialisten aan het werk 5
Klanten die kozen voor JG Webmarketing

Klanten die jou voor gingen

 

250+ tevreden klanten beoordelen JG Webmarketing met een 4,8/5

Hans Wientjens
The New Photo School
“We zijn super blij met de nieuwe site voor The New Photo School! Mooi, snel, overzichtelijk, makkelijke navigatie en goed vindbaar. Mede dankzij de toffe communicatie met jullie een geweldig resultaat! Thanks!”
Linda de Buck
Bodyfit groep
“JG Webmarketing zet zich sinds 2009 voor ons in om onze posities in Google te verbeteren. We hebben dan ook hoge posities behaald op uiteenlopende zoektermen, voor diverse websites van ons. De service is geweldig, niets is teveel gevraagd.”
Jorrit Wesseldijk
Verkeersschool Wesseldijk
“JG Webmarketing verzorgt al enige jaren voor ons de zoekmachine optimalisatie van onze website. Dit naar alle tevredenheid. We zijn jaren terug gestart met enkele zoektermen. Vandaag de dag loopt er een volledige zoekmachine optimalisatie campagne en kunnen we met elke vraag bij JG Webmarketing terecht.”
Rik Engelen
Ietsdoenofferte.nl
“JG Webmarketing helpt ons al enige tijd bij onze online marketing activiteiten van onder andere ietsdoenofferte.nl. Je merkt dat er kennis in huis is en dat er wordt meegedacht aan oplossingen en nieuwe ideeën. We zijn dan ook erg tevreden over de diensten die worden geleverd.”
JGWebmarketing teamoverleg 9

Hoe kom je hoger in Google?

Iedereen wil hoger in Google staan. Hoe hoger je positie in Google, hoe groter de kans dat mensen jouw website aanklikken. Die posities op de eerste pagina van zoekresultaten zijn niet gemakkelijk te bemachtigen, maar met de hulp van JG Webmarketing lukt het ook jou.

Google heeft een algoritme dat beoordeelt of jouw site hoog in de resultaten thuishoort. Hoe meer concurrentie er op een bepaald zoekwoord is, hoe moeilijker het is om hoog in Google te komen. Ons team van experts weet als geen ander wat Google voor tactieken gebruikt om jouw site te beoordelen. Zo weten we altijd wat er nodig is om die felbegeerde hoge positie te bereiken.

Het begint allemaal bij website optimalisatie

Goede zoekmachine optimalisatie begint bij je website of webshop. Want als je website niet aan de eisen van Google voldoet, kom je nooit hoger in de resultaten. JG Webmarketing ondersteunt in alle aspecten van website optimalisatie.

Wij kunnen een website of webshop voor je bouwen die voldoet aan alle eisen van Google: snel, betrouwbaar, autoritair en innovatief. Laat JG Webmarketing de website van je dromen maken.

Heb je al een website of webshop maar voldoet deze niet aan je verwachtingen? Bijvoorbeeld omdat de laadtijd lang is of de inhoud onvolledig? Je website of webshop is dan aan website optimalisatie toe. Alles dat nodig is om jouw website optimaal te laten functioneren kun je aan ons uitbesteden.

Linkbuilding strategie 1

Het nut van linkbuilding

Om goed gevonden te worden in zoekmachines zijn een aantal aspecten belangrijk. Technische optimalisatie van je website is essentieel. Daarnaast is het van belang om te werken aan je relevantie en autoriteit. Deze laatste twee kun je bereiken met linkbuilding.

Het doel hiervan is een hogere waardering van zoekmachines te krijgen op de voor jou relevante zoekwoorden. Dit bereik je door links vanaf externe relevante pagina’s naar jouw website te plaatsen. Met linkbuilding kun je dus aantonen dat anderen jouw website relevant en betrouwbaar vinden.

Linkbuilding is een doorlopend proces. Nog altijd is het één van de belangrijkste en ingewikkeldste aspecten van zoekmachine optimalisatie. JG Webmarketing stelt een volledig linkprofiel voor je op en past dit toe in de praktijk