Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Wil je meer aanvragen, verkopen of leads genereren met jouw website? Zoekmachine Optimalisatie zorgt voor een betere vindbaarheid in Google. Doordat je beter gevonden wordt, zullen jouw bezoekersaantallen toenemen en daarmee ook jouw conversies.

Verkeersschool Wesseldijk

Bekijk deze video review waarin Verkeersschool Wesseldijk vertelt over de ervaringen met JG Webmarketing!

Inhoud: Zoekmachine Optimalisatie

Om goed gevonden te worden binnen de zoekmachines zijn een aantal zaken belangrijk. Zo is de technische optimalisatie van jouw website van belang, maar relevantie en autoriteit zijn ook niet onbelangrijk. Een Zoekmachine Optimalisatie campagne, die vanaf het begin goed wordt neergezet, heeft het beste resultaat. Wij voeren deze taken graag voor je uit om snel en goed gevonden te worden.

Technische optimalisatie 62%
Content optimalisatie 86%
Linkbuilding (autoriteit) 52%
SEO management 40%

Referenties

JG Webmarketing verzorgt al enige jaren voor ons de zoekmachine optimalisatie van onze website. Dit naar alle tevredenheid. We zijn jaren terug gestart met enkele zoektermen. Vandaag de dag loopt er een volledige zoekmachine optimalisatie campagne en kunnen we met elke vraag bij JG Webmarketing terecht.
Jorrit Wesseldijk
Jorrit Wesseldijk
Verkeersschool Wesseldijk
JG Webmarketing zet zich sinds 2009 voor ons in om onze posities in Google te verbeteren. We hebben dan ook hoge posities behaald op uiteenlopende zoektermen, voor diverse websites van ons. De service is geweldig, niets is teveel gevraagd.
Linda de Buck
Linda de Buck
Bodyfit groep
JG Webmarketing hebben wij leren kennen als een bedrijf met korte interne lijnen die duidelijk vertellen wat je kan verwachten. Het (zeer) positieve vinden wij dat je snel antwoord krijgt op de vragen, en dat je de uitdagingen kan bespreken van je website. Wij halen goede resultaten met de linkbuilding voor onze zoekwoorden waarmee wij gevonden willen worden.
Arjen Wortman
Arjen Wortman
Directeur - Wortman Meubelen
JG Webmarketing heeft voor onze verschillende websites een aantal jaren de SEO gedaan. De resultaten waren altijd uitstekend, je kunt goed afspraken met JG Webmarketing maken en deze worden altijd op tijd opgeleverd.
Pim Kuijer
Pim Kuijer
Online Marketing | Heering Kunststof Profielen BV

In de praktijk

Wil je goed gevonden worden met Zoekmachine Optimalisatie?

Start deze maand nog met zoekmachine optimalisatie!
10 Jaar ervaring!
Wij hebben inmiddels 10 jaar ervaring met zoekmachine optimalisatie. Jij profiteert hierdoor niet alleen van alle kennis onder één dak, maar ook van bewezen succes.
Meten = weten
Wij vinden het belangrijk dat jij een investering doet die de moeite waard is. Onze zoekmachine optimalisatie diensten zijn bewezen waardevol voor de meeste organisaties!

Vrijblijvend advies ontvangen over jouw website?

Vertel ons over jouw wensen betreffende een SEO campagne zodat wij hier rekening mee kunnen houden in ons advies. Je kunt ons ook bellen op 026 820 0068.