hero-jg-webmarketing

Linkbuilding uitbesteden

Wil jij die felbegeerde hoge positie in zoekmachines? Weet je dat linkbuilding daar een belangrijk onderdeel van is, maar heb je geen idee hoe je het aanpakt? Kies dan voor linkbuilding uitbesteden aan JG Webmarketing. Wij zijn hét linkbuilding bureau met alle kennis en ervaring om te zorgen dat jouw website beter vindbaar is dan ooit.

Linkbuilding uitbesteden aan de experts? Neem contact met ons op.

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding laten doen vormt de kern van goede Search Engine Optimization – ook wel SEO genoemd. Het draait om het verkrijgen van kwalitatieve externe links naar je website. Deze links, afkomstig van andere websites, versterken je online autoriteit en helpen je hoger te scoren in zoekmachines zoals Google. Deze backlinks fungeren als ‘stemmen’ van vertrouwen. Hoe meer kwalitatieve en relevante backlinks je hebt, hoe groter de kans dat zoekmachines je website als waardevol beschouwen en deze hoger ranken in de zoekresultaten.

JGWebmarketing begeleiding van stagiaire 2

Linkbuilding op de juiste manier

Met effectieve linkbuilding kun je dus een hoop bereiken. Het is wel belangrijk om linkbuilding op een ethische en natuurlijke manier aan te pakken door te focussen op het verkrijgen van hoogwaardige backlinks van relevante en betrouwbare bronnen. Dit draagt bij aan een duurzame groei en succes op lange termijn binnen zoekmachines. Backlinks vanaf onbetrouwbare websites of die niet relevant zijn voor jouw markt kunnen een averechts effect opleveren. Linkbuilden uitbesteden is een goede manier om dit soort veelgemaakte fouten te voorkomen.

Samen staan we sterker

Wij geloven in de kracht van
online marketing

 

Klantgerichtheid

Wij onderzoeken de wensen en behoeften van onze klanten en handelen hiernaar. We anticiperen tijdig en geven een hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid.

Resultaatgerichtheid

We zijn actief gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen en tonen de bereidheid in te grijpen bij tegenvallende resultaten.

Samenwerken

JG Webmarketing levert een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is.

Innovatief

Wij richten ons met een onderzoekende en nieuwsgierige geest op toekomstige vernieuwingen van strategie, producten, diensten, markten en meer.

Wij gaan voor perfectie

Klanten die jou voor gingen

Een selectie van onze tevreden klanten

250+ tevreden klanten beoordelen JG Webmarketing met een 4,8/5

Linda de Buck
Bodyfit groep
“JG Webmarketing zet zich sinds 2009 voor ons in om onze posities in Google te verbeteren. We hebben dan ook hoge posities behaald op uiteenlopende zoektermen, voor diverse websites van ons. De service is geweldig, niets is teveel gevraagd.”
Pim Kuijer
Heering Kunststof Profielen BV
“JG Webmarketing heeft voor onze verschillende websites een aantal jaren de SEO gedaan. De resultaten waren altijd uitstekend, je kunt goed afspraken met JG Webmarketing maken en deze worden altijd op tijd opgeleverd.”
Jorrit Wesseldijk
Verkeersschool Wesseldijk
“JG Webmarketing verzorgt al enige jaren voor ons de zoekmachine optimalisatie van onze website. Dit naar alle tevredenheid. We zijn jaren terug gestart met enkele zoektermen. Vandaag de dag loopt er een volledige zoekmachine optimalisatie campagne en kunnen we met elke vraag bij JG Webmarketing terecht.”
Arjen Wortman
Wortman Meubelen
“JG Webmarketing hebben wij leren kennen als een bedrijf met korte interne lijnen die duidelijk vertellen wat je kan verwachten. Het (zeer) positieve vinden wij dat je snel antwoord krijgt op de vragen, en dat je de uitdagingen kan bespreken van je website. Wij halen goede resultaten met de linkbuilding voor onze zoekwoorden waarmee wij gevonden willen worden.”

Linkbuilding uitbesteden voor zoekmachineoptimalisatie

Linkbuilding is een onderdeel van zoekmachineoptimalisatie. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is een strategie die wordt gebruikt om de zichtbaarheid van een website in zoekmachines te verbeteren en zo meer organisch verkeer aan te trekken. Het doel van SEO is om de website hoger te laten ranken in de zoekresultaten voor relevante zoekopdrachten van gebruikers. Dit wordt bereikt door verschillende optimalisatietechnieken toe te passen, waaronder content optimalisatie, technische optimalisatie en linkbuilding.

Waarom linkbuilden uitbesteden?

Je kunt zelf aan de slag met backlinks verzamelen, maar linkbuilding laten doen is ook een optie. Linkbuilding uitbesteden aan een gespecialiseerd bureau zoals JG Webmarketing biedt veel voordelen.

Expertise

JG Webmarketing beschikt over een team van ervaren professionals met uitgebreide kennis van de nieuwste linkbuilding technieken en best practices. Ze begrijpen de complexiteit van het linkbuildingproces en kunnen strategieën ontwikkelen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van jouw bedrijf.

Toegang tot de juiste informatie

Een linkbuilding bureau als JG Webmarketing heeft toegang tot een groot netwerk van bronnen die we gebruiken om hoogwaardige backlinks te verkrijgen voor jouw website. Dit zijn onder meer partnerships met relevante websites, of toegang tot premium content platforms.

Meetbare resultaten

Meten is weten! Door linkbuilding uit te besteden aan een ervaren linkbuilding bureau, kun je rekenen op meetbare resultaten. Je ontvangt regelmatig rapporten over de voortgang van je linkbuilding campagnes, de verkregen backlinks, en de impact ervan op je zoekmachine rankings en organisch verkeer.

Uitvoerige linkbuilding strategie

Met een linkbuilding strategie ben je altijd beter uit dan wanneer je zomaar iets doet. Wij hanteren een strategische aanpak bij het verkrijgen van backlinks voor jouw website. We voeren een grondige analyse uit van je huidige linkprofiel, brengen de concurrentie in kaart en leveren een op maat gemaakte strategie om jouw online autoriteit te versterken en je rankings te verbeteren.

Linkbuilder aan het werk 2

Bespaar tijd en geld met linkbuilding uitbesteden

Een linkbuilding specialist weet als geen ander wat je moet doen voor die hoge ranking en goede reputatie. Het uitbesteden van linkbuilding bespaart niet alleen tijd, maar ook geld. Ons team neemt het volledige proces van linkbuilding op zich, waardoor jij je kunt richten op het echte werk. Zo word je met JG Webmarketing volledig ontzorgd.

Maatwerk door een linkbuilding specialist

Bij JG Webmarketing geloven we in maatwerk. Onze linkbuilding strategie wordt specifiek afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf. Of je nu lokale, nationale of internationale linkbuilding nodig hebt, onze specialisten hebben de kennis en ervaring om je te helpen groeien.

Linkbuilding laten doen: waar moet je op letten?

Wanneer je besluit om linkbuilding uit te besteden, is het belangrijk om met een betrouwbare en ervaren partner samen te werken. Let op de reputatie van het bureau, bekijk hun eerdere werk en vraag naar referenties. Transparantie, communicatie en resultaatgerichtheid zijn sleutelfactoren bij het kiezen van het juiste linkbuilding bureau.

Bij JG Webmarketing hebben we een groot portfolio ontwikkeld door de jaren heen met een breed scala aan klanten. Van midden- en kleinbedrijf tot grote internationale partijen: we bedienen elke onderneming. Benieuwd waarom wij onszelf linkbuilding specialist durven noemen? Neem contact op en we lichten graag onze referenties toe.

Do’s en don’ts van linkbuilden uitbesteden

De kwaliteit van linkbuilding wordt deels bepaald door aan wie je het uitbesteedt. Hieronder een aantal tips en veelgemaakte fouten als het gaat om linkbuilding zelf oppakken en linkbuilding laten doen.

Do’s

  • Werk samen met een bureau dat aantoonbaar kennis en ervaring heeft op het gebied van linkbuilding.
  • Zorg voor open communicatie en blijf op de hoogte van de voortgang van het project.
  • Richt je op kwalitatieve links van relevante en betrouwbare bronnen.

Dont’s

  • Vermijd het kopen van links of deelname aan programma’s voor het uitwisselen van links, omdat dit schadelijk kan zijn voor je SEO.
  • Val niet voor beloften van snelle resultaten. Kwalitatieve linkbuilding kost tijd en consistentie.

Neem vandaag nog contact op

Bij JG Webmarketing streven we naar transparantie, professionaliteit en uitstekende resultaten. Linkbuilding uitbesteden aan een betrouwbare partner zoals JG Webmarketing is de sleutel tot het verbeteren van je online zichtbaarheid en het behalen van duurzaam succes. Ben jij klaar om je linkbuilding uit te besteden aan onze experts? Neem vandaag nog contact op met ons ervaren team en ontdek hoe wij je kunnen helpen om je online doelen te bereiken. Samen kunnen we jouw website naar nieuwe hoogten brengen.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.