hero-jg-webmarketing

Online marketing bureau in Arnhem

Ben je op zoek naar een marketing bureau in Arnhem? Zoek niet verder: JG Webmarketing is een full service online marketing bureau in de Gelderse hoofdstad. Wij helpen ondernemers en bedrijven online groeien en opvallen. Zo haal jij het maximale uit je bedrijf.

Hét marketing bureau in Arnhem

Met jarenlange ervaring en allerlei expertise in huis durven wij ons zeker hét online marketing bureau van Arnhem te noemen. Of je nu een nieuwe website nodig hebt, beter wil scoren in de Google zoekmachine of Google Ads wil inzetten: ons team staat voor je klaar. Van talentvolle programmeurs tot strategen met visie – JG Webmarketing heeft alles in huis.

Persoonlijk advies

JG Webmarketing levert persoonlijk advies op maat. Met uitgebreide kennis van de lokale markt en een toegewijd team van online marketing experts begrijpen wij de unieke behoeften van iedere klant.

Wij kunnen je adviseren op het gebied van zoekmachine optimalisatie, contentmarketing of je website. Met dit persoonlijke advies helpen wij bedrijven in Arnhem meer online successen te boeken.

Veroniek Pieper

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Full service online marketing in Arnhem

JG Webmarketing is wat wij noemen een full service online marketing bureau. Dat betekent dat we van alle markten thuis zijn als het gaat om online marketing. Van het bouwen van je webshop of website, uitwerken en uitvoeren van een scherpe SEO strategie tot de puntjes op de i met advertenties en onderhoud: wij pakken het met plezier voor je op. Wil je liever een deel zelf in handen houden? Dan ondersteunen we je waar nodig. Samen bepalen we de beste strategie voor jouw onderneming en lopen we met je door het hele proces heen.

Werknemer aan het werk

Innovatie en resultaat

Waarom zou je kiezen voor JG Webmarketing? Omdat wij graag zien dat onze klanten meer impact maken en dus meer omzet bereiken. Ons doel is altijd om een meetbaar resultaat te behalen. Zodat jij ook echt ziet wat je aan je online marketing activiteiten hebt. Daarvoor is het belangrijk om innovatief te zijn. We zijn altijd op de hoogte van ontwikkelingen in ons werkveld en zijn niet bang om innovatief aan de slag te gaan. Zo dat jouw internet marketing doet wat het moet doen. Nu en in de toekomst.

Samen staan we sterker

Wij geloven in de kracht van
online marketing

 

Klantgerichtheid

Wij onderzoeken de wensen en behoeften van onze klanten en handelen hiernaar. We anticiperen tijdig en geven een hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid.

Resultaatgerichtheid

We zijn actief gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen en tonen de bereidheid in te grijpen bij tegenvallende resultaten.

Samenwerken

JG Webmarketing levert een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is.

Innovatief

Wij richten ons met een onderzoekende en nieuwsgierige geest op toekomstige vernieuwingen van strategie, producten, diensten, markten en meer.

Wij gaan voor perfectie

Klanten die jou voor gingen

Een selectie van onze tevreden klanten

250+ tevreden klanten beoordelen JG Webmarketing met een 4,8/5

Linda de Buck
Bodyfit groep
“JG Webmarketing zet zich sinds 2009 voor ons in om onze posities in Google te verbeteren. We hebben dan ook hoge posities behaald op uiteenlopende zoektermen, voor diverse websites van ons. De service is geweldig, niets is teveel gevraagd.”
Hans Wientjens
The New Photo School
“We zijn super blij met de nieuwe site voor The New Photo School! Mooi, snel, overzichtelijk, makkelijke navigatie en goed vindbaar. Mede dankzij de toffe communicatie met jullie een geweldig resultaat! Thanks!”
Pim Kuijer
Heering Kunststof Profielen BV
“JG Webmarketing heeft voor onze verschillende websites een aantal jaren de SEO gedaan. De resultaten waren altijd uitstekend, je kunt goed afspraken met JG Webmarketing maken en deze worden altijd op tijd opgeleverd.”
Jorrit Wesseldijk
Verkeersschool Wesseldijk
“JG Webmarketing verzorgt al enige jaren voor ons de zoekmachine optimalisatie van onze website. Dit naar alle tevredenheid. We zijn jaren terug gestart met enkele zoektermen. Vandaag de dag loopt er een volledige zoekmachine optimalisatie campagne en kunnen we met elke vraag bij JG Webmarketing terecht.”

Wat JG Webmarketing doet: onze diensten

We bieden een breed pakket aan diensten die jou helpen het beste uit je online marketing te halen. Of je nu een dienst wil afnemen of een heel pakket: alles is mogelijk. Dit is een greep uit wat wij voor je kunnen betekenen.

Websites bouwen

Een website is meer dan slechts een digitaal visitekaartje; het is een plek om bezoekers te informeren, te prikkelen en te amuseren. Het weerspiegelt je huisstijl en identiteit en kan bezoekers converteren naar klanten. Een goede website laten maken is cruciaal voor elk bedrijf.

Webshops bouwen

Een webshop is totaal iets anders dan een website en vraagt om een andere aanpak. Een webshop moet overzichtelijk, duidelijk en veilig zijn voor zowel jou als je bezoekers. Daarnaast wil je opvallen tussen concurrenten en je huisstijl terugzien in de webshop.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Een website of webshop kan nog zo mooi zijn: zonder zoekmachine optimalisatie (ook wel Search Engine Optimization of SEO) ben je nergens. Je potentiële klanten zoeken actief naar producten en diensten op zoekmachines zoals Google. Hoe hoger jouw website in de zoekresultaten verschijnt, des te gemakkelijker kunnen zij je vinden. Het handhaven van deze positie is daarom belangrijk. JG Webmarketing helpt je daarmee.

Google Ads

Je hebt een prachtige website en biedt mooie producten of diensten aan, maar er blijft een oorverdovende stilte op je website. Hoe kan dat? Potentiële klanten weten waarschijnlijk nog niet dat je bestaat. Hier kun je verandering in brengen, onder andere door gebruik te maken van Google Ads: een manier van adverteren via de populaire zoekmachine Google.

Onderhoud

Voor de beste resultaten wat betreft SEO heb je een solide basis nodig. Je website moet bijvoorbeeld technisch goed in elkaar zitten. Toch is SEO vooral veel onderhoud. Onderhoud waar jij de tijd misschien helemaal niet voor hebt. Daarom kun je ook het onderhouden van je online marketing uitbesteden aan JG Webmarketing. Van het uitvoeren van updates tot aanpassingen op je website: we doen het allemaal.

Werknemer aan het werk

Wat doet een online marketing bureau in Arnhem?

Hierboven zie je al een greep uit de diensten die wij leveren. Maar hoe weet je nu wat jij nodig hebt? Welke activiteit past bij jouw internet marketing? Je zoekt een online marketing bureau in Arnhem, maar wat heb je precies nodig?

Online marketing is een zeer breed begrip. Het is een samenvatting van alle marketingactiviteiten die zich op het internet afspelen. Van een social media post tot een webshop en van een logo tot een goede tekst voor je pagina: het valt allemaal onder online marketing. Het doel? Beter vindbaar zijn op het internet, meer klanten bereiken en zo je omzet zien verhogen.

Hoger in Google

Onze specialiteit als online marketing bureau in Arnhem? Zorgen dat jouw website of webshop hoger in Google verschijnt. Want wist je dat nog steeds het grootste deel van je potentiële klanten via Google zoekt naar jouw product of dienst? Het is dus belangrijk dat je daar sterk aanwezig bent.

Daar zorgen we voor met twee middelen: SEO en SEA. SEO is Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie. Dat zijn alle activiteiten die we uitvoeren om ervoor te zorgen dat je website beter vindbaar is zonder ervoor te betalen. SEA zijn alle activiteiten die je uitvoert op het gebied van adverteren. Daar betaal je dus wel voor. Een combinatie van deze twee zorgt voor het beste resultaat en die positie hoger in Google die je zo begeert.

Meer informatie over zoekmachine optimalisatie

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.