hero-jg-webmarketing

Google Ads uitbesteden

Wil je effectief adverteren op het internet? Daarvoor is Google Ads onmisbaar. Google Ads uitbesteden is verstandig als je het meeste uit je online advertenties wil halen. Een Google Ads campagne opzetten en effectief inrichten is namelijk een vak apart. De Google Ads specialisten van JG Webmarketing staan voor je klaar. Samen maken we van jouw campagne een knallend succes.

 

Wat is Google Ads?

Google Ads is een advertentietool van Google. Je kunt ermee adverteren in zoekresultaten maar ook in Google Shopping en Google Video. Daarnaast kun je het inzetten om te adverteren via andere apps en tools van Google, zoals Youtube. Google Ads is dé manier om online te adverteren aangezien Google de grootste zoekmachine ter wereld is. Het is dus een perfecte manier om veel potentiële klanten te bereiken.

Google Ads effectief inzetten is echter ook ingewikkeld. Het is daarom dat veel bedrijven het maken en beheren van advertenties uitbesteden aan Google Ads specialisten.

Gratis adviesgesprek?

Neem de eerste stap naar online succes en vraag een gratis advies gesprek aan. Aan de hand van jullie doelen geven we een eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie.

Veroniek Pieper

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samen staan we sterker

Wij geloven in de kracht van
online marketing

 

Klantgerichtheid

Wij onderzoeken de wensen en behoeften van onze klanten en handelen hiernaar. We anticiperen tijdig en geven een hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid.

Resultaatgerichtheid

Wij zijn actief gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen en tonen de bereidheid in te grijpen bij tegenvallende resultaten.

Samenwerken

Wij leveren een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is.

Innovatief

Wij richten ons met een onderzoekende en nieuwsgierige geest op toekomstige vernieuwingen van strategie, producten, diensten, markten en meer.

Voor En Door Professionals

Waarom Google Ads uitbesteden?

Bij JG Webmarketing werken meerdere ervaren Google Ads specialisten. Google Ads uitbesteden is bij ons dan ook goed mogelijk. Maar waarom zou je Google Ads uitbesteden? Kun je het niet net zo goed zelf regelen binnen je bedrijf?

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf aan de slag te gaan met adverteren via Google. Toch is het in veel gevallen aan te raden om een specialist op z’n minst mee te laten kijken. Een succesvolle advertentie maken is namelijk een vak apart. Er komt meer bij kijken dan je in eerste instantie denkt. De ouderwetse vorm van adverteren met een korte zin en foto is vaak niet meer voldoende. De gemiddelde internetgebruiker heeft meer dan dat nodig om aangezet te worden tot actie.

Bij een goede Google Ads campagne mag je in ieder geval de volgende elementen niet vergeten:

  • Het doel van je advertentie: wil je meer kliks naar je website, een product verkopen via Google Shopping of meer weergaven van je vlog?
  • Stel de juiste conversies in.
  • Bepaal de voor jouw product of dienst relevante zoekwoorden en gebruik ze.
  • Bepaal je budget en of dit in lijn is met de verwachte winst die de advertentie oplevert.
  • Schrijf pakkende advertentieteksten, gebruik prikkelende foto’s en video’s.
  • Maak gebruik van goede landingspagina’s die passen bij het onderwerp van de advertentie.
JG sales aan het werk 1
JGWebmarketing begeleiding van stagiaire 5

Google Ads zelf doen

Door de bovenstaande elementen in je achterhoofd te houden kun je Google Ads dus ook zelf toepassen voor je product of dienst. Houd er wel rekening mee dat het een tijdrovend proces is. Adverteren betekent constant je advertenties monitoren en bijstellen om de juiste potentiële klant te bereiken en blijven bereiken. Daar moet tijd en ruimte voor zijn in je bedrijf.

Kies je voor Google Ads uitbesteden bij JG Webmarketing? Dan maak je gebruik van onze jarenlange expertise. Wij weten als geen ander wat wel en niet werkt. Daarnaast monitoren we jouw advertenties en voeren we naar nodig A/B tests uit om te ontdekken wat nóg beter werkt voor jou.

Google Ads uitbesteden aan JG Webmarketing?

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.