Wat klanten over ons zeggen

Wij doen altijd ons best voor onze klanten, net even die extra inzet zorgt voor zeer tevreden klanten. Hier zijn wij erg trots op en delen we dan ook graag met jou. Ben jij de volgende tevreden klant?

Verkeersschool Wesseldijk over JG Webmarketing

JG Webmarketing helpt ons al enige tijd bij onze online marketing activiteiten van onder andere ietsdoenofferte.nl. Je merkt dat er kennis in huis is en dat er wordt meegedacht aan oplossingen en nieuwe ideeën. We zijn dan ook erg tevreden over de diensten die worden geleverd.
Rik Engelen
Rik Engelen
Eigenaar - Ietsdoenofferte.nl
JG Webmarketing hebben wij leren kennen als een bedrijf met korte interne lijnen die duidelijk vertellen wat je kan verwachten. Het (zeer) positieve vinden wij dat je snel antwoord krijgt op de vragen, en dat je de uitdagingen kan bespreken van je website. Wij halen goede resultaten met de linkbuilding voor onze zoekwoorden waarmee wij gevonden willen worden.
Arjen Wortman
Arjen Wortman
Directeur - Wortman Meubelen
JG Webmarketing verzorgt al enige jaren voor ons de zoekmachine optimalisatie van onze website. Dit naar alle tevredenheid. We zijn jaren terug gestart met enkele zoektermen. Vandaag de dag loopt er een volledige zoekmachine optimalisatie campagne en kunnen we met elke vraag bij JG Webmarketing terecht.
Jorrit Wesseldijk
Jorrit Wesseldijk
Verkeersschool Wesseldijk
JG Webmarketing zet zich sinds 2009 voor ons in om onze posities in Google te verbeteren. We hebben dan ook hoge posities behaald op uiteenlopende zoektermen, voor diverse websites van ons. De service is geweldig, niets is teveel gevraagd.
Linda de Buck
Linda de Buck
Bodyfit groep
Als startende ondernemer is het fijn om te merken dat dit bedrijf met je meedenkt en je ideeën omzet in een professioneel opgezette website. Ik ben uitermate tevreden over de manier waarop er met vragen wordt omgegaan. Ze zijn snel, geven duidelijke antwoorden en zijn zeer behulpzaam.
Joyce
Joyce
Directrice - Interna Forto
JG Webmarketing heeft voor onze verschillende websites een aantal jaren de SEO gedaan. De resultaten waren altijd uitstekend, je kunt goed afspraken met JG Webmarketing maken en deze worden altijd op tijd opgeleverd.
Pim Kuijer
Pim Kuijer
Online Marketing | Heering Kunststof Profielen BV