hero-jg-webmarketing

Wat klanten over ons zeggen

Bij JG Webmarketing geloven we in het creëren van niet alleen klantrelaties, maar ook partnerschappen gebaseerd op vertrouwen, transparantie en, nog belangrijker, resultaten. Onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige marketingdiensten heeft geleid tot talloze succesverhalen van tevreden klanten die de kracht van online marketing hebben ervaren. Hier zijn we dan ook erg trots op en delen deze ervaringen dan ook graag met jou.

De aanpak die we hanteren verschilt natuurlijk per klant. De ene klant heeft zelf al veel ervaring opgedaan over de jaren en heeft precies voor ogen op welke zoekwoorden zij gevonden willen worden en hebben een strakke website erbij staan. Hier ligt voor ons de focus op het finetunen van de website en inzetten van een kwalitatieve linkbuilding campagne. Dit resulteert in het extra duwtje in de rug wat linkbuilding je kang even.

In andere gevallen gaat het om een klant die een nieuwe website is begonnen en hier volledig blanco in staat. Hier begint het process bij duidelijk in kaart brengen van de doelgroep en de focus. Dit wordt gedaan door middle van een zoekwoordenanalyse, doelgroepanalyse en site audit. Dit zorgt voor een stabiele basis om goed vindbaar te zijn in Google.

We horen vaak terug dat het contact met ons soepel verloopt en dat de lijntjes kort zijn wat betreft de communicatie. Daarnaast vinden wij het fijn als een campagne zijn vruchten afwerpt en we duidelijk resultaten zien, zoals een stijging in organisch verkeer of conversies op de website.

Hieronder lees je enkele ervaringen van onze tevreden klanten die gebruik hebben gemaakt van onze dienstverlening. Wil jij je bij het rijtje van tevreden klanten aansluiten of heb jij een vraag over online marketing? Klik dan op de knop hieronder en neem contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden voor jouw website!

Verkeersschool Wesseldijk over JG Webmarketing

250+ tevreden klanten beoordelen JG Webmarketing met een 4,8/5

Hans Wientjens
The New Photo School
“We zijn super blij met de nieuwe site voor The New Photo School! Mooi, snel, overzichtelijk, makkelijke navigatie en goed vindbaar. Mede dankzij de toffe communicatie met jullie een geweldig resultaat! Thanks!”
Arjen Wortman
Wortman Meubelen
“JG Webmarketing hebben wij leren kennen als een bedrijf met korte interne lijnen die duidelijk vertellen wat je kan verwachten. Het (zeer) positieve vinden wij dat je snel antwoord krijgt op de vragen, en dat je de uitdagingen kan bespreken van je website. Wij halen goede resultaten met de linkbuilding voor onze zoekwoorden waarmee wij gevonden willen worden.”
Rik Engelen
Ietsdoenofferte.nl
“JG Webmarketing helpt ons al enige tijd bij onze online marketing activiteiten van onder andere ietsdoenofferte.nl. Je merkt dat er kennis in huis is en dat er wordt meegedacht aan oplossingen en nieuwe ideeën. We zijn dan ook erg tevreden over de diensten die worden geleverd.”
Pim Kuijer
Heering Kunststof Profielen BV
“JG Webmarketing heeft voor onze verschillende websites een aantal jaren de SEO gedaan. De resultaten waren altijd uitstekend, je kunt goed afspraken met JG Webmarketing maken en deze worden altijd op tijd opgeleverd.”