hero-jg-webmarketing

Over JG Webmarketing

We zijn echt ijverig en toegewijd aan onze klanten door onze beloften na te komen. Dit begint met luisteren en duidelijke afspraken te maken. Ons team bestaat uit vakmensen en we weten wat er nodig is om een campagne tot een succes te maken.

In the end zijn het de duurzame kwalitatieve resultaten die het meest betekenen voor ons en waaruit we ons succes meten. Dit doen we al vanaf 2009 met veel energie en bevlogenheid.

Visie & Missie

Elke ondernemer klein of groot op een eigen manier succesvol maken d.m.v. online marketing. Dit door doelgericht en met innovatieve ideeën de ondernemer op de kaart te zetten.
Met een heldere en bewezen aanpak ondernemers succesvol te laten zijn op het gebied van online marketing. Door meetinstrumenten in te zetten, dit succes inzichtelijk te maken en zo groeikansen te creëren.

Zeg wat je doet & doe wat je zegt!

Informatie delen is waarde geven!

Jouw succes is ons succes!

Samen staan we sterker

Wij geloven in de kracht van
online marketing

Klantgerichtheid

Wij onderzoeken de wensen en behoeften van onze klanten en handelen hiernaar. We anticiperen tijdig en geven een hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid.

Resultaatgerichtheid

Wij zijn actief gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen en tonen de bereidheid in te grijpen bij tegenvallende resultaten.

Samenwerken

Wij leveren een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is.

Innovatief

Wij richten ons met een onderzoekende en nieuwsgierige geest op toekomstige vernieuwingen van strategie, producten, diensten, markten en meer.