hero-jg-webmarketing

Online marketing uitbesteden: doen of niet?

Eigenlijk weet je dat het tijd is om meer te halen uit je online marketing. Je wil sterker aanwezig zijn op social media, moet een nieuwe website hebben of wil je verdiepen in online adverteren voor je bedrijf. Toch schiet het er altijd bij in, want je team heeft het nu eenmaal druk. Herkenbaar? Dan is online marketing uitbesteden de oplossing voor jou.

Online marketing is een vak apart. Helemaal niet gek dus dat je het intern lastig of tijdrovend vind om dit aspect van je bedrijf op te pakken en draaiende te houden. Er gaat nu eenmaal veel tijd in zitten. Bovendien is een strategisch plan belangrijk wanneer je wil dat jouw online marketing écht effectief is.

Online marketing uitbesteden klinkt misschien spannend. Wellicht ben jij niet het soort persoon die graag zaken uit handen geeft. Toch is het verstandig om op z’n minst hulp in te schakelen. Bij JG Webmarketing kun je online marketing uitbesteden. Hoeveel je uitbesteedt? Dat is helemaal aan jou. Van het opzetten van een strategie tot het compleet renoveren van je website: we doen het allemaal. Hoeveel je ook kiest om uit te besteden: dankzij ons team van professionals ben je minder tijd kwijt en behaal je meer resultaat.

Wat is online marketing?

Misschien wel de meest gehoorde term als het gaat om online zijn met je bedrijf: online marketing. Maar wat is online marketing nu eigenlijk? En waarom is het eigenlijk zo belangrijk voor je bedrijf?

Online marketing is een verzamelterm voor alle marketingactiviteiten die op het internet plaatsvinden. Met marketingactiviteiten bedoelen we alles dat je doet om een boodschap over te brengen over je bedrijf. Het doel hiervan is altijd een dienst of product verkopen, meer naamsbekendheid verkrijgen of een combinatie hiervan.

Wat niet iedereen weet, is dat online marketing veel omvat. Van de website waarop je een product of dienst toelicht tot de post die je op Facebook plaatst over je bedrijf: het zijn allemaal vormen van online marketing. Elke online uiting over je bedrijf kun je onder deze term scharen. Het is dan ook niet gek dat veel ondernemers hulp inschakelen om hun online marketing op orde te krijgen.

Online marketing wordt ook wel webmarketing, internet marketing of digitale marketing genoemd. Voor vrijwel alle bedrijven is het tegenwoordig van groot belang. Online aanwezig zijn is namelijk een vereiste. Tenminste 80% van de Nederlanders gebruikt het internet wanneer ze zoeken naar een product of dienst. Jouw potentiële klant bevindt zich dus grotendeels online.

Het team van JG Webmarketing vormt samen een full service online marketing bureau. Dat wil zeggen dat wij je kunnen helpen met alle aspecten van je online marketing. Van het bouwen van je webshop tot het beheren van je advertentiecampagne in Google: onze professionals staan voor je klaar.

Gratis adviesgesprek?

Neem de eerste stap naar online succes en vraag een gratis advies gesprek aan. Aan de hand van jullie doelen geven we een eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie.

Veroniek Pieper

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samen staan we sterker

Wij geloven in de kracht van
online marketing

 

Klantgerichtheid

Wij onderzoeken de wensen en behoeften van onze klanten en handelen hiernaar. We anticiperen tijdig en geven een hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid.

Resultaatgerichtheid

Wij zijn actief gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen en tonen de bereidheid in te grijpen bij tegenvallende resultaten.

Samenwerken

Wij leveren een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is.

Innovatief

Wij richten ons met een onderzoekende en nieuwsgierige geest op toekomstige vernieuwingen van strategie, producten, diensten, markten en meer.

Operationeel medewerker aan het werk 5

Zelf aan de slag met online marketing advies

Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een beetje kennis van online marketing. Je bent bijvoorbeeld actief op social media, weet hoe je een website moet maken of een sterke online campagne op moet zetten. Je hebt alleen een duwtje in de rug nodig, zodat jouw bedrijf een goede start kan maken. Dan heb jij iets aan online marketing advies.

Veel ondernemers vinden het prettig om (een deel van) hun online marketing zelf in handen te houden. Dankzij het uitvoerige advies van onze professionals kan dat. Zo kan het team van JG je helpen met het opzetten van je website en social media accounts. Ook kunnen we een uitvoerige strategie voor je opzetten. Hoeveel hulp je van ons krijgt, is volledig aan jou. De rest kan je team zelf oppakken.

JG Webmarketing helpt je op weg met een gedegen strategie. Of je nu alleen een plan nodig hebt of al je online marketing wil uitbesteden: wij staan voor je klaar!

Wat past bij jouw onderneming?

Dit kan een online marketing bureau voor je doen

JG Webmarketing is een full service online marketing bureau in Arnhem. Dat betekent dat wij bedrijven helpen met alle facetten van hun online marketing. Of je nu een nieuwe webshop nodig hebt, een betere SEO ranking wil of social media gaat inzetten: wij helpen je verder.

Bovendien kun je er bij JG Webmarketing zelf voor kiezen hoeveel je uit handen geeft. Misschien wil je alleen een strategie of tips van ons ontvangen. Dat kan. Wil je toch liever een deel of zelfs je complete strategie uit handen geven? Ook dan staan we voor je klaar.

In alles dat wij doen staan resultaten en meetbaarheid voorop. Wij willen dat jij tevreden bent met de resultaten die wij samen behalen. Is dat (nog) niet het geval? Dan is het voor ons team geen moeite om snel bij te sturen.

Jouw innovatie online marketing specialist

De wereld van online marketing verandert in razend tempo. Daarom is het als professional in deze branche essentieel om op de hoogte te zijn. Het team van JG Webmarketing is gedreven en innovatief. Wij volgen veranderingen in ons vakgebied op de voet. Zo heb jij altijd indirect toegang tot de nieuwste technieken en inzichten.

Bij JG Webmarketing geloven we dat de beste resultaten in online marketing ontstaan uit samenwerking. Wij leveren graag een actieve bijdrage aan het behalen van gezamenlijke resultaten. Jouw resultaat is onze trots. We denken graag een stapje verder dan ons takenpakket en adviseren je met passie over zaken die hierbuiten vallen. Resultaat staat altijd voorop.

Benieuwd wat JG Webmarketing voor je kan doen? Of je nu je complete marketing wil uitbesteden of slechts advies zoekt: je kunt ons voor alles benaderen. Neem contact op en we helpen je graag verder!

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.