hero-jg-webmarketing

Goed op weg met online marketing advies

Beginnen met online marketing is een eitje, maar het goed doen is lastig. Kan jij wel wat online marketing advies gebruiken? JG Webmarketing helpt je verder.

Online marketing bestaat uit ontzettend veel onderdelen: een webshop of website, SEO en SEA, social media, conversie optimalisatie en nog veel meer. Geen wonder dus dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dan heb je ongetwijfeld veel aan advies van experts. Het team van JG Webmarketing bestaat uit online marketing specialisten die alle facetten van de online marketing op hun duimpje kennen.

Goed online marketing advies begint bij het analyseren van de situatie. Dat is dan ook wat ons team als eerste doet. We bekijken de online marketing die je nu al uitvoert en je positie in Google. Daarnaast nemen we jouw website goed onder de loep. We bestuderen de content, techniek, snelheid, veiligheid en meer.

Daarna gaan we samen met jou kijken naar je doelen. Wat wil je nu het liefste bereiken met je online marketing? Wie is je ideale klant en waar bevindt deze zich? Wat wil je intern gaan uitvoeren en wat geef je liever uit handen? Met deze informatie gaan wij aan de slag.

We geven jou degelijk en begrijpelijk online marketing advies op basis van onze uitvoerige analyse en expertise. Wil je een deel van de uitvoering aan ons uitbesteden? Dat kan. Ga je liever intern aan de slag? Ook dat is mogelijk. Wij zorgen dat jouw plan altijd meetbaar en resultaatgericht is. Waar nodig sturen we snel bij om jouw doelen te bereiken.

Wat is online marketing en waarom is het belangrijk?

Misschien wel de meest gehoorde term als het gaat om marketing voor je bedrijf: online marketing. Maar wat is online marketing nu eigenlijk? En waarom is het eigenlijk zo belangrijk voor je bedrijf?

Online marketing is een verzamelterm voor alle marketingactiviteiten die zich online afspelen. Het doel van deze activiteiten is om meer producten te verkopen, je dienst aan te bieden of naamsbekendheid te vergroten. Of natuurlijk een combinatie van al die aspecten.

Meer dan 80% van de mensen gebruikt het internet om een product of dienst te vinden. Online goed zichtbaar zijn met je bedrijf is dus noodzaak. Met de opkomst van het internet komt echter ook steeds meer concurrentie. Daardoor is het lastiger dan ooit om op te vallen met je online marketing activiteiten.

Een online marketing strategie ligt daarom aan de basis van een goed marketingplan. Door online marketing slim in te zetten, kun je opvallen bij de doelgroep die voor jou relevant is. Met hulp van de experts van JG Webmarketing haal jij het meeste uit je webmarketing. Je gaat niet meer zomaar iets doen, maar hebt een uitgewerkt plan en marketingactiviteiten die daarbij passen.

Gratis adviesgesprek?

Neem de eerste stap naar online succes en vraag een gratis advies gesprek aan. Aan de hand van jullie doelen geven we een eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie.

Veroniek Pieper

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samen staan we sterker

Wij geloven in de kracht van
online marketing

 

Klantgerichtheid

Wij onderzoeken de wensen en behoeften van onze klanten en handelen hiernaar. We anticiperen tijdig en geven een hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid.

Resultaatgerichtheid

Wij zijn actief gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen en tonen de bereidheid in te grijpen bij tegenvallende resultaten.

Samenwerken

Wij leveren een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is.

Innovatief

Wij richten ons met een onderzoekende en nieuwsgierige geest op toekomstige vernieuwingen van strategie, producten, diensten, markten en meer.

Sollicitatiegesprek JGWebmarketing 2

Het begint bij een online marketing strategie

Vroeger werkte het misschien om simpelweg af en toe iets te plaatsen op social media of eens per jaar naar je website te kijken. Tijden zijn veranderd. Een uitvoerige online marketing strategie is nu de basis voor elke succesvolle online campagne. Zonder plan kom je er niet meer.

Maar liefst 85% van de mensen zoekt naar een nieuw product of nieuwe dienst via het internet. Die toename van gebruikers op het internet betekent echter ook een toename aan concurrentie. Daarom is het steeds lastiger om op te vallen in de massa, zeker wanneer je geen niche product of dienst verkoopt.

Juist daarom is die online marketing strategie belangrijker dan ooit. Er is namelijk nog altijd een manier om jouw doelgroep te bereiken via het internet. Je moet alleen weten waar je mee bezig bent. Pas je campagnes en website aan op die doelgroep, en je behaalt resultaten.

Het prettige van het internet is dat alles meetbaar is. Je kunt precies zien hoeveel mensen je website bezochten, wie er op je advertentie klikte en wie je social media posts leuk vindt. Die meetbaarheid maakt het nog belangrijker dat je een strategie hebt. Want een te algemeen verhaal gebruiken als grondslag voor je online marketing spreekt precies niemand aan.

Het team van JG Webmarketing staat voor je klaar om een goed uitgewerkte strategie te formuleren. We doen dat samen met jou en je team. We bepalen je doelen, analyseren de huidige situatie en geven je online marketing advies op basis van onze bevindingen. Bereik je nog niet de resultaten die je wilde? Dan sturen we snel bij.

Wat past bij jouw onderneming?

Dit kun je verwachten van een online marketing bureau

Als full service online marketing bureau kan JG Webmarketing je helpen met alle facetten van jouw online marketing. Want hoewel er ontzettend veel opties zijn als het gaat om online marketing, hoef je ze waarschijnlijk niet allemaal in te zetten.

Daarom begint hulp van JG Webmarketing altijd bij online marketing advies. Wij analyseren hoe je website en marketing er nu voorstaan. Op basis daarvan geven we aan wat er volgens ons beter kan. Natuurlijk ondernemen we niks zonder uitvoerig overleg met jou.

Ons team is altijd op de hoogte van innovatieve veranderingen binnen het vakgebied. Je weet dus altijd dat je een sparringpartner hebt in ons die van alle markten thuis is. Of je nu alleen advies en een plan wil, of je online marketing volledig wil uitbesteden: bij ons kan het allemaal.

Dé online marketing specialist

Veel online marketing bureaus hebben een specialisatie. Dat wil zeggen dat ze websites bouwen, social media onderhouden of zoekmachine optimalisatie uitvoeren. Het online marketing bureau JG Webmarketing is daarentegen van alle markten thuis. Wij zijn de online marketing specialist voor al jouw bedrijfsdoelen.

Wij zijn een full service online marketing bureau. JG Webmarketing ondersteunt jou bij alle onderdelen van je online marketing strategie, van je website bouwen tot je advertentiecampagne.

JG Webmarketing is resultaatgericht. Wij houden van meetbare resultaten. Online marketing leent zich daar goed voor. Dankzij onze innovatieve werkwijze en ons brede aanbod van diensten kunnen we jou helpen aan de meest passende strategie voor jouw bedrijf.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.