hero-jg-webmarketing

Vind jouw online marketing specialist

De wereld van online marketing is overweldigend. Met een online marketing specialist aan je zijde wordt het behapbaar. Zo kan ieder bedrijf het beste uit marketing halen.

Wil jij hulp van een online marketing specialist bij je online uitingen? Dan is het belangrijk dat je een bedrijf kiest dat bij jou past. De online marketing specialisten van JG Webmarketing hebben klantgerichtheid en resultaat altijd voorop staan. Zo behaal jij de resultaten die je wil, snel en binnen je budget.

In online marketing is het belangrijk om naar het hele plaatje te kijken. Bij veel bedrijven is al een beetje van de benodigde kennis in huis, bijvoorbeeld over social media of websites. Om je marketing goed aan te pakken, heb je echter kennis van het totaalpakket aan online marketing nodig. Alleen dan weet je wat jij moet doen om jouw ideale klanten te bereiken.

Bij JG Webmarketing zijn we van alle markten thuis. Onze online marketing specialisten helpen je van begin tot eind met je strategie. Resultaten en een intensieve samenwerking staan daarin centraal. Wij maken jouw resultaten meetbaar en overleggen waar nodig over onze strategie. Zo bereiken we samen jouw doelen.

Voor En Door Professionals

Wat is online marketing?

Er is veel onduidelijkheid over wat online marketing nu precies is. Wat is online marketing en waarom is het zo belangrijk?

De term online marketing staat voor alle marketingactiviteiten die je uitvoert op het internet. Het doel van deze activiteiten is om je product of dienst te verkopen of de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Online marketing is zo’n grote tak van de marketing geworden dat het een aparte naam heeft gekregen. Het is dan ook een tak waar specialistische kennis voor nodig is.

Van een webshop of website tot een social media post. Van een advertentiecampagne op Google tot het optimaliseren van je content voor SEO. Allemaal valt het onder online marketing. En hoewel je een deel ervan ongetwijfeld al begrijpt, is dit vakgebied allesomvattend en gecompliceerd. Dat is waarom veel bedrijven een online marketing specialist inhuren.

JG Webmarketing is een full service online marketing bureau. Onze professionals helpen je met alle facetten van je online marketing, hoe groot of klein je bedrijf ook is. Welke strategie voor jouw bedrijf de meest succesvolle is, hangt van een heleboel factoren af. Ons team gaat graag samen met jou op zoek naar de meest efficiënte vorm van online marketing voor jou.

Gratis adviesgesprek?

Neem de eerste stap naar online succes en vraag een gratis advies gesprek aan. Aan de hand van jullie doelen geven we een eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie.

Veroniek Pieper

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samen staan we sterker

Wij geloven in de kracht van
online marketing

 

Klantgerichtheid

Wij onderzoeken de wensen en behoeften van onze klanten en handelen hiernaar. We anticiperen tijdig en geven een hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid.

Resultaatgerichtheid

Wij zijn actief gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen en tonen de bereidheid in te grijpen bij tegenvallende resultaten.

Samenwerken

Wij leveren een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is.

Innovatief

Wij richten ons met een onderzoekende en nieuwsgierige geest op toekomstige vernieuwingen van strategie, producten, diensten, markten en meer.

SEO specialist van ons marketing bureau in Arnhem aan het werk

Hulp van een online marketing bureau

Online marketing wordt tegenwoordig voor zo’n beetje elk bedrijf ingezet. Soms gebeurt dat binnen het bedrijf, wanneer de onderneming groot genoeg is voor een eigen marketingafdeling. Andere ondernemers doen hun marketing zelf. Weer anderen besteden het uit aan een online marketing bureau.

Een online marketing bureau is een bedrijf waar je kunt aankloppen voor hulp bij je online marketing activiteiten. Dat kan het bouwen van een website zijn maar ook het optimaliseren van je website voor Google of het maken van een online advertentiecampagne. Online marketing omvat ontzettend veel activiteiten en dat worden er elk jaar meer.

Geen wonder dus dat zoveel ondernemers ervoor kiezen om hulp te vragen bij hun marketing van een specialistisch bureau. JG Webmarketing is zo’n bureau. Wij zijn full service, wat wil zeggen dat onze specialisten je met elk aspect van je online marketing helpen. Van je website bouwen tot je social media opzetten en je teksten schrijven. Jij beslist wat je uit handen geeft.

Bij ons online marketing bureau passen wij ons aan op jou. Samenwerking en klantgerichtheid staan bij ons voorop. Je kunt dan ook zelf aangeven waar je hulp bij nodig hebt, en wat je liever zelf in handen houdt. Besteed je marketing volledig aan ons uit of krijg simpelweg een uitvoerige strategie waarmee je intern uit de voeten kunt. De keuze is aan jou.

Wat past bij jouw onderneming?

Online marketing uitbesteden: iets voor jou?

Wil je online marketing uitbesteden? Dat is begrijpelijk. Het runnen van een bedrijf kost immers tijd. Geen wonder dat je team niet altijd de uren overhoudt om elke dag met online marketing bezig te zijn. Online marketing uitbesteden is dan de beste optie voor jou.

Wil je goed vindbaar zijn op het internet? Wil je dat jouw onderneming altijd het eerste is waar mensen aan denken bij jouw product of dienst? Daar is meer voor nodig dan een eenmalige online campagne. Online marketing is een doorlopend proces van linkbuilding, website onderhoud en social media.

Die doorlopende aandacht die jouw online marketing verdient, kun je aan JG Webmarketing uitbesteden. Onze professionals staan altijd voor je klaar. Wij zorgen dat je up-to-date blijft, zichtbaar bent en altijd relevant blijft voor je doelgroep.

Resultaatgerichtheid is één van onze kernwaarden. Wij vinden het net zo belangrijk als jij om resultaat te zien uit al die online marketing activiteiten. Daarom zijn wij constant aan het meten of onze strategie effectief is in het bereiken van jouw doelen. Werkt er een onderdeel niet, dan sturen we zonder problemen bij.

Een goed begin met een online marketing strategie

Gewoon maar wat doen? Dat is nooit verstandig. Dus ook niet als het om je online marketing gaat. Een uitvoerige online marketing strategie is nodig om je doelen te bereiken. Met name voor ondernemers met veel concurrentie is een plan onmisbaar. Opvallen in de massa is namelijk steeds lastiger.

Een online marketing strategie is een vooraf bedacht plan voor je online marketing. In plaats van zomaar iets op social media zetten of een advertentieplek inkopen op Google, begin je met het opstellen van je doelen. Wie is jouw ideale klant? Waar bevindt deze zich, en hoe kun je hem het beste bereiken? Wat is het uiteindelijke doel van die boodschap naar je klant?

Alle bovenstaande vragen (en nog veel meer) zijn de basis van je online marketing strategie. Op basis daarvan bepaal je bovendien welke vorm van online marketing bij jou past.

Een uitvoerige strategie met plan van aanpak is een specialiteit van JG Webmarketing. Wij helpen je graag om die doelen ook écht te bereiken. Daarom zijn wij dé online marketing specialist voor jou.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.