Online Marketing Specialist

Online Marketing Specialist

Niet elk bedrijf heeft een online marketing specialist in huis. Toch zijn internet en de daarmee samenhangende digitale technologieën voor alle organisaties belangrijk.
Hiervoor kun je terecht bij JG Webmarketing.

Een doeltreffende website die past bij jouw bedrijf

JG Webmarketing is de online marketing specialist voor bedrijven en organisaties. Van ZZP tot groot bedrijf, wij kunnen elke organisatie helpen om de online doelstellingen te behalen. Hiervoor kun je verschillende diensten bij ons afnemen. Zo kunnen wij voor jou een mooie en doeltreffende website maken. Een gebruiksvriendelijke website die aan al jouw wensen voldoet en die past bij jouw huisstijl en de identiteit van jouw bedrijf. Wil je geen nieuwe website laten maken? Dan zijn er misschien andere mogelijkheden zoals een technische optimalisatie.

Een webshop als verkoopkanaal

Wil je jouw website als verkoopkanaal gebruiken? Dan kun je ook kiezen voor een webshop. Ook daarvoor kun je terecht bij JG Webmarketing. Een goed presterende webshop waar jouw klanten snel en gemakkelijk kunnen vinden wat zij zoeken.

Andere diensten van JG Webmarketing zijn: Social Media Marketing, Zoekmachine Optimalisatie en Onderhoud.

Een vaste contactpersoon

Bij JG Webmarketing krijg je direct een vaste contactpersoon. Een online marketing specialist die met je meedenkt. Je kunt al jouw wensen bespreken en je wordt voortdurend op de hoogte gehouden van alle stappen die gezet worden. Allemaal met als doel om jouw online doelstellingen te behalen.

Transparant en inzichtelijk

Omdat wij trots zijn op wat we doen, delen wij graag alle resultaten met jou. Dit gebeurt door middel van een maandelijkse rapportage waarin je in een oogopslag kunt zien welke werkzaamheden wij voor jou hebben gedaan en wat hiervan de resultaten zijn. Dit is wel zo inzichtelijk en transparant.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van JG Webmarketing?

Neem dan contact met ons op en maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.