Dienst

Website onderhoud uitbesteden

Ben jij veel van je kostbare tijd kwijt aan website onderhoud? Of heb je te maken met een webbouwer die niet snel genoeg reageert op je vragen? Kies er dan voor om je onderhoud uit te besteden aan het team van JG Webmarketing. Zo kun jij je waardevolle tijd in belangrijke zaken investeren: jouw bedrijf.

Regelmatig je website laten onderhouden

Websites hebben onderhoud nodig. Het up-to-date houden van je webpagina’s is echter een ingewikkelde taak. Websites zijn namelijk nooit helemaal af en het internet is constant in ontwikkeling. Jouw website laten onderhouden door professionals betekent dat je er geen omkijken naar hebt en toch altijd een recente, werkende website hebt.

Bij JG Webmarketing denken we graag met je mee. We doen niet alleen het hoognodige maar adviseren je ook over aspecten waar je zelf wellicht niet bij stilstaat. Dat stukje klantgerichtheid zorgt wat ons betreft voor de meest effectieve samenwerking en bezorgt jou de resultaten die je wilt.

Meer weten?

Heb je nog vragen of wil je graag een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Hidden
Het belang van updates

Waarom je website updates regelmatig moet uitvoeren

Zonder onderhoud zal je website of webshop uiteindelijk zijn online impact verliezen. Dit kan betekenen dat je niet meer goed gevonden wordt in Google. Het kan er echter ook voor zorgen dat je pagina’s niet meer goed functioneren of content anders wordt weergegeven dan gewenst. Kortom, website updates zijn zeer belangrijk voor een goed werkende site.

Sommige ondernemers kiezen ervoor zelf de website updates uit te voeren. Dat kan, maar realiseer je wel dat er een reden is dat mensen het uitbesteden. Als leek zie je al snel iets over het hoofd. Het kost je bovendien onnodig veel tijd. Wil je toch graag van het gedoe af zijn en goede service krijgen als het gaat om updates? JG Webmarketing staat voor je klaar.

SEO specialisten aan het werk 1
Klanten die kozen voor JG Webmarketing

Klanten die jou voor gingen

250+ tevreden klanten beoordelen JG Webmarketing met een 4,8/5

Arjen Wortman
Wortman Meubelen
“JG Webmarketing hebben wij leren kennen als een bedrijf met korte interne lijnen die duidelijk vertellen wat je kan verwachten. Het (zeer) positieve vinden wij dat je snel antwoord krijgt op de vragen, en dat je de uitdagingen kan bespreken van je website. Wij halen goede resultaten met de linkbuilding voor onze zoekwoorden waarmee wij gevonden willen worden.”
Pim Kuijer
Heering Kunststof Profielen BV
“JG Webmarketing heeft voor onze verschillende websites een aantal jaren de SEO gedaan. De resultaten waren altijd uitstekend, je kunt goed afspraken met JG Webmarketing maken en deze worden altijd op tijd opgeleverd.”
Hans Wientjens
The New Photo School
“We zijn super blij met de nieuwe site voor The New Photo School! Mooi, snel, overzichtelijk, makkelijke navigatie en goed vindbaar. Mede dankzij de toffe communicatie met jullie een geweldig resultaat! Thanks!”
Jorrit Wesseldijk
Verkeersschool Wesseldijk
“JG Webmarketing verzorgt al enige jaren voor ons de zoekmachine optimalisatie van onze website. Dit naar alle tevredenheid. We zijn jaren terug gestart met enkele zoektermen. Vandaag de dag loopt er een volledige zoekmachine optimalisatie campagne en kunnen we met elke vraag bij JG Webmarketing terecht.”
Linkbuilder aan het werk 24

Het belang van een SSL certificaat

Een succesvolle website kan niet zonder SSL certificaat. Al jaren wordt SSL gebruikt om een website te beveiligen. De beveiligde websites herken je aan een slotje bovenin je browser.

Steeds meer gebruikers letten actief op het SSL certificaat. Het is immers een garantie dat de verbinding met een website veilig is. Het is dus zeker geen overbodige luxe om een SSL te hebben en regelmatig te updaten. Wil jij niet meer omkijken naar dat certificaat en gewoon weten dat het goed zit? Besteed het dan samen met de website updates aan JG Webmarketing uit.

Aandacht voor jouw wensen

Aanpassingen laten uitvoeren op je website

Een kolom hier, een pagina daar: aanpassingen aan je website kunnen minstens zo tijdrovend zijn als updates. En toch is het nodig soms je content en pagina’s aan te passen. Wil jij aanpassingen laten uitvoeren door een professional? Bij JG Webmarketing kun je terecht.

Of je nu een klein stuk van je homepage wil wijzigen of een hele pagina opnieuw wil stylen? Ons team kan je helpen. Wij ondersteunen je niet alleen graag met alle aanpassingen die je zelf wil doorvoeren. Graag attenderen we je ook op wat volgens ons aangepast moet worden. Samenwerking en klantgerichtheid staan bij ons voorop. Daarom denken we met je mee, maar gaan we ook graag een stapje verder.

JGWebmarketing teamoverleg 2