hero-jg-webmarketing
Google Ads uitbesteden

Google Ads

Je hebt een prachtige website, biedt sterke producten of diensten aan, maar je ziet online nog niet de groei die je wil. Hoe kan dat? Waarschijnlijk weten nog niet alle potentiële klanten van je bestaan af. Maar daar kun je verandering in brengen. Dat kan onder andere door gebruik te maken van Google Ads: een manier van adverteren via de razend populaire zoekmachine Google.

Google Ads zijn advertenties die je website en producten onder de aandacht brengen in Google. Het opzetten en beheren van deze advertenties is echter tijdrovend en een vak apart. Daarom kun je Google Ads uitbesteden aan de Google Ads specialisten van JG Webmarketing. Wij helpen je een gerichte campagne opzetten en uitvoeren. Zo weet je zeker dat je de juiste klanten bereikt en je winst stijgt.

Benieuwd wat Google Ads zijn, wat ze voor je kunnen betekenen en waarom en hoe je ze kunt uitbesteden? We leggen het graag uit.

Wat is Google Ads?

Google Ads – ook wel Google Adwords genoemd – is een dienst van Google waarmee je kunt adverteren via hun eigen kanalen. Inmiddels is Google uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven ter wereld, bestaande uit duizenden apps, websites en andere diensten. Adverteren in Google kan dan ook op veel verschillende manieren. Je kunt bijvoorbeeld adverteren:

  • in de reguliere zoekresultaten van Google met Google Zoeken;
  • In de zoekresultaten van Google Shopping;
  • Via Google Display;
  • Via Google Video;
  • In de universele Google App.

Er zijn dus veel manieren waarop je kunt adverteren in Google. Welke de meest passende is, hangt van je product en dienst af. Ook heeft het te maken met welke zoekwoorden relevant zijn voor dat product en welke gebruikers je probeert te bereiken.

Gratis adviesgesprek?

Neem de eerste stap naar online succes en vraag een gratis advies gesprek aan. Aan de hand van jullie doelen geven we een eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie.

Veroniek Pieper

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Google Ads uitbesteden

Er komt een heleboel kijken bij het opzetten van een goede advertentiecampagne in de grootste zoekmachine ter wereld. Het is daarom dat veel bedrijven Google Ads uitbesteden. Google Ads specialisten hebben de juiste kennis in huis om van je campagne een succes te maken.

Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je goed nadenkt over wat je probeert te bereiken met je advertentie. Gaat het om een bepaalde hoeveelheid weergaven, bijvoorbeeld van een videoadvertentie? Richt jij je liever op het aantal klikken naar je website toe? Of zijn vertoningen ook al genoeg om je product of dienst onder de aandacht te brengen? Dit heeft onder andere te maken met wat je precies aanbiedt en hoe. Wanneer je bijvoorbeeld het grootste deel van je winst uit een webshop haalt dan is het belangrijk om te monitoren of je advertentie ook echt zorgt voor meer verkopen. De Google Ads specialisten van JG Webmarketing helpen daarbij.

Linkbuilder aan het werk 2
Klanten die kozen voor JG Webmarketing

Wij investeren in een langdurige relatie, wordt jij onze volgende tevreden klant?

250+ tevreden klanten beoordelen JG Webmarketing met een 4,8/5

Linda de Buck
Bodyfit groep
“JG Webmarketing zet zich sinds 2009 voor ons in om onze posities in Google te verbeteren. We hebben dan ook hoge posities behaald op uiteenlopende zoektermen, voor diverse websites van ons. De service is geweldig, niets is teveel gevraagd.”
Rik Engelen
Ietsdoenofferte.nl
“JG Webmarketing helpt ons al enige tijd bij onze online marketing activiteiten van onder andere ietsdoenofferte.nl. Je merkt dat er kennis in huis is en dat er wordt meegedacht aan oplossingen en nieuwe ideeën. We zijn dan ook erg tevreden over de diensten die worden geleverd.”
Jorrit Wesseldijk
Verkeersschool Wesseldijk
“JG Webmarketing verzorgt al enige jaren voor ons de zoekmachine optimalisatie van onze website. Dit naar alle tevredenheid. We zijn jaren terug gestart met enkele zoektermen. Vandaag de dag loopt er een volledige zoekmachine optimalisatie campagne en kunnen we met elke vraag bij JG Webmarketing terecht.”
Arjen Wortman
Wortman Meubelen
“JG Webmarketing hebben wij leren kennen als een bedrijf met korte interne lijnen die duidelijk vertellen wat je kan verwachten. Het (zeer) positieve vinden wij dat je snel antwoord krijgt op de vragen, en dat je de uitdagingen kan bespreken van je website. Wij halen goede resultaten met de linkbuilding voor onze zoekwoorden waarmee wij gevonden willen worden.”
JGWebmarketing teamoverleg 3

Google Ads specialisten

Google Ads op de juiste manier gebruiken is een vak apart. Daarom heeft JG Webmarketing een aantal ervaren Google Ads specialisten in huis. Deze deskundigen weten als geen ander wat de geheimen zijn van Google Ads en de bijbehorende algoritmes.

Google is een groot en veranderlijk bedrijf. Wat nu werkt, kan volgend jaar veel minder effectief zijn. Dat geldt ook voor online adverteren: de markt en technologische vooruitgang op de voet volgen is essentieel voor succes. Dat is precies wat onze Google Ads specialisten doen. Ze blijven op de hoogte van wat werkt en wat niet en zetten deze actuele kennis in om jouw advertenties een razend succes te maken.

Jouw Google Ads campagne met de hulp van JG Webmarketing inzetten?

Wil jij met de hulp van JG Webmarketing een goede Google Ads campagne opstellen en inzetten? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kwaliteitsscore Google Ads

De kwaliteitsscore van Google Ads is een van de belangrijkste onderdelen van adverteren via Google. Met de kwaliteitsscore wordt een diagnostische tool van Google bedoeld. Deze tool geeft aan hoe je advertentiekwaliteit zich verhoudt tot die van andere advertenties. Deze score wordt gemeten op een schaal van 1 tot 10. Je advertentie krijgt dus als het ware een cijfer. Dit cijfer is onder andere beschikbaar op zoekwoordniveau. Dat betekent dat je kunt zien hoe concurrenten die inzetten op dezelfde zoekwoorden het doen. Je kunt dus ook zien of ze beter scoren dan jouw advertenties en daar je les uithalen.

De kwaliteitsscore wordt opgebouwd uit drie onderdelen:

  • Verwachte klikfrequentie (CTR);
  • Advertentierelevantie;
  • Ervaring op de bestemmingspagina.

Google berekent de kwaliteitsscore van je advertenties. Er valt een hoop uit te leren. Zo kun je toekomstige advertenties bijstellen op basis van de score en de onderdelen ervan.

SEO specialist van ons marketing bureau in Arnhem aan het werk

Google Ads zoekwoorden

Aan de basis van een effectieve advertentiecampagne staan vaak Google Ads zoekwoorden. Wanneer een gebruiker zoekt in Google, gebruiken ze een term of woord om te vinden waar ze naar op zoek zijn. Dat noemen we een zoekwoord. Er zijn bepaalde termen die men gebruikt als ze op zoek zijn naar jouw product of dienst. Die termen vormen dan ook de basis van je Google Ads campagne.

De Google Ads specialisten van JG Webmarketing helpen je graag de juiste Google Ads zoekwoorden bepalen. Je wil namelijk de juiste termen gebruiken, maar ook termen waar zo min mogelijk van je concurrenten mee adverteren. Google Ads zoekwoorden bepalen is daarom een vak apart. Een vak dat de specialisten van JG Webmarketing uitstekend in de vingers hebben.