hero-jg-webmarketing
Webshop laten maken

Een goed presterende webshop laten maken

Een goede webshop herken je aan gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en betrouwbaarheid. Je webshop moet voor je bezoeker duidelijk en overzichtelijk zijn. Wil je een webshop laten maken? JG Webmarketing heeft jarenlange ervaring in het maken en optimaliseren van webshops in allerlei sectoren.

Een webshop dient veilig ingericht te zijn, met name als het gaat om betalingen. Ons team is goed op de hoogte van de wet- en regelgeving waar je shop aan moet voldoen. Bovendien weten we hoe online bezoekers shoppen. Ze zijn ongeduldig en skimmen met name de pagina. Wij richten je webshop daar precies op in, zodat elke gebruiker zijn weg vindt.

Het geheim van een professionele webshop

Het internet staat vol met webshops. Hoe komt het toch dat sommige druk bezocht worden en anderen zelden bezoekers trekken? Dat komt doordat een professionele webshop herkenbaar is voor klanten en dus meer bezoekers trekt.

Wanneer je zelf op zoek gaat naar een webshop voor je aankopen dan let je vaak op een aantal zaken: betaalmogelijkheden, veiligheid en assortiment. De gemiddelde gebruiker heeft al snel door of een webshop professioneel en betrouwbaar is door de uitstraling. Ons team is gespecialiseerd in het bouwen van webshops die vertrouwen oproepen bij klanten en aan alle wetten voldoen.

Gratis adviesgesprek?

Neem de eerste stap naar online succes en vraag een gratis advies gesprek aan. Aan de hand van jullie doelen geven we een eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie.

Veroniek Pieper

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Een succesvolle webshop

WordPress webshop: gebruiksvriendelijk en veelzijdig

Wil jij een online shop die je gemakkelijk zelf kunt beheren en indien gewenst aanpassen? Dan is een WordPress webshop de beste optie. WordPress is gebruiksvriendelijk en toch zeer veelzijdig. Er zijn niet voor niks meer dan 75 miljoen WordPress webshops te vinden op het internet.

Bij JG Webmarketing zijn we gespecialiseerd in WordPress websites en webshops. We kennen alle mogelijkheden van dit veelzijdige programma. Deze kennis zetten we maar al te graag in om jou aan een unieke en veilige webshop te helpen.

Linkbuilder aan het werk 26
Klanten die kozen voor JG Webmarketing

Wij investeren in een langdurige relatie, wordt jij onze volgende tevreden klant?

250+ tevreden klanten beoordelen JG Webmarketing met een 4,8/5

Pim Kuijer
Heering Kunststof Profielen BV
“JG Webmarketing heeft voor onze verschillende websites een aantal jaren de SEO gedaan. De resultaten waren altijd uitstekend, je kunt goed afspraken met JG Webmarketing maken en deze worden altijd op tijd opgeleverd.”
Hans Wientjens
The New Photo School
“We zijn super blij met de nieuwe site voor The New Photo School! Mooi, snel, overzichtelijk, makkelijke navigatie en goed vindbaar. Mede dankzij de toffe communicatie met jullie een geweldig resultaat! Thanks!”
Jorrit Wesseldijk
Verkeersschool Wesseldijk
“JG Webmarketing verzorgt al enige jaren voor ons de zoekmachine optimalisatie van onze website. Dit naar alle tevredenheid. We zijn jaren terug gestart met enkele zoektermen. Vandaag de dag loopt er een volledige zoekmachine optimalisatie campagne en kunnen we met elke vraag bij JG Webmarketing terecht.”
Rik Engelen
Ietsdoenofferte.nl
“JG Webmarketing helpt ons al enige tijd bij onze online marketing activiteiten van onder andere ietsdoenofferte.nl. Je merkt dat er kennis in huis is en dat er wordt meegedacht aan oplossingen en nieuwe ideeën. We zijn dan ook erg tevreden over de diensten die worden geleverd.”
JGWebmarketing teamoverleg 3

De mogelijkheden van WooCommerce in je webshop

Tegenwoordig werken steeds meer webshops op de handige plugin WooCommerce. Dit is een extra functie die je kunt installeren in WordPress waarmee je eenvoudig een webshop kunt opzetten en beheren. Steeds meer mensen kiezen voor WooCommerce omdat het zeer uitgebreid is en toch eenvoudig.

Wil jij een webshop die je zelf kunt beheren, ook zonder uitvoerige kennis van WordPress? Dan is Woocommerce een aanrader. Bij JG Webmarketing bouwen we geregeld webshops met WooCommerce. Zo wordt het mogelijk voor jou om je webshop na het bouwen grotendeels zelf te gebruiken en beheren.

Jouw webshop laten maken bij JG Webmarketing?

Wil jij jouw webshop laten maken bij JG Webmarkeintg? Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

JG webmarketing bouwt een veilige webshop

Natuurlijk wil je dat jouw webshop er prachtig uitziet en goed functioneert. Maar je wil ook een veilige webshop. Elke webshop in Europa moet aan uitvoerige wet- en regelgeving voldoen. Er zijn bijvoorbeeld wetten als het gaat over persoonsgegevens en privacy, maar ook op het gebied van betalingen en cookies.

Het opzetten van een veilige webshop is daarom een vak apart. Ons team is goed op de hoogte van de meest recente wetten op het gebied van online shoppen. Wij zorgen ervoor dat je webshop veilig is en dat je op alle mogelijke manieren ingedekt bent.

Linkbuilder aan het werk 7

SEO vriendelijke webshop laten maken

Webshops komen als paddestoelen uit de grond. Daarom is het belangrijker dan ooit dat je een SEO vriendelijke webshop hebt. Hoe val je anders op in de massa? Met name wanneer je veel concurrentie op je product en zoekwoorden hebt, is goede SEO onmisbaar.

Volgens sommigen is goede zoekmachine optimalisatie door de massa aan webshops bijna onmogelijk tegenwoordig. Het tegendeel is echter waar. Door toenemende concurrentie is SEO ingewikkelder, maar een webshop leent zich er goed voor. Bij JG Webmarketing hebben we sinds 2009 ervaring in het optimaliseren van websites voor zoekmachines als Google. Ook voor jouw webshop behalen we een goede positie in de zoekresultaten en zorgen we voor meer winst.