Een webshop laten maken die goed presteert?

Een goede webshop dient voor zowel jou als de bezoeker duidelijk, overzichtelijk en veilig te werken. Je hebt immers te maken met online betalingen.

  • Wist je dat een bezoeker binnen 2 klikken de juiste pagina moet kunnen vinden? Is dit niet mogelijk, dan zal de bezoeker niet kopen en naar de volgende webshop gaan. 
  • Wist je dat het verplicht is om jouw webshop veilig in te richten voor de klanten? Wij zorgen ervoor dat jouw betalingen op een veilige manier worden verwerkt. De klanten kunnen zo op een veilige manier jouw webshop gebruiken.

Advies op maat nodig?

Vertel ons over jouw plannen! Een webshop laten maken door JG Webmarketing? Vraag direct een vrijblijvend advies aan of bel 026 820 0068.

Verkeersschool Wesseldijk

Bekijk deze video review waarin Verkeersschool Wesseldijk vertelt over de ervaringen met JG Webmarketing!

Compleet webshop pakket

Wanneer je een webshop door ons laat maken, zorgen wij ervoor dat deze aan al jouw eisen voldoet.
Conversies
Wanneer je een webshop laat maken zijn conversies erg belangrijk. Een prachtige webshop die geen verkopen genereert, is geen goede webshop. Een goede webshop voldoet aan jouw wensen én is gericht op het behalen van verkopen.
Administratie & rapporten
Een duidelijk en overzichtelijk webshop systeem is erg belangrijk. Wij zorgen er ook voor dat het administratieve gedeelte in de webshop goed is geregeld. Zo heb je makkelijk en snel alles bij de hand.
Verzenden
Het verzenden en controleren van orders moet makkelijk en inzichtelijk zijn. Wij zorgen voor een duidelijk orderoverzicht waarin verzendmethoden en kosten kunnen worden ingesteld. Zo krijgt jouw klant het product op tijd en correct toegestuurd.
Marketing ready
De webshops die wij maken zijn marketing ready! Dat wil zeggen dat wij zorgen voor een zoekmachine vriendelijke webshop. Zo kun je direct goede posities in Google verwachten en hierop verder bouwen.