hero-jg-webmarketing

Jouw zoekmachine optimalisatie strategie

Meer dan 80% van de Nederlanders gebruikt zoekmachines zoals Google wanneer ze een product of dienst zoeken. Vaak kijken ze echter niet verder dan de eerste paar resultaten in hun zoektocht. Je wil dus dat jouw product of dienst zo hoog mogelijk in die zoekresultaten verschijnt. Daarvoor is een uitvoerige zoekmachine optimalisatie strategie nodig.

Zoekmachine optimalisatie is het optimaliseren van je online marketing om hoger in zoekresultaten te verschijnen met je website. Zoekwoorden zijn daarvoor zeer belangrijk. Wanneer iemand zoekt naar jouw product of dienst, dan tikken ze een bepaald woord of groep woorden in. Die woorden zijn zoektermen die voor jouw potentiële klant relevant zijn. Dat zijn ze dus ook voor jou.

Een goede zoekmachine optimalisatie strategie begint bij je website. Zoekmachines beoordelen jouw website om de positie in de resultaten te bepalen. Google kijkt onder andere naar de snelheid van je website maar ook de gebruiksvriendelijkheid, hoe relevant de informatie is die erop staat en hoeveel inkomende en uitgaande links erop staan. Om die begeerde hoge plaats in Google te bereiken, moet je veel ondernemen over een lange periode.

Een zoekmachine optimalisatie strategie ligt aan de basis van dit alles. In die strategie bepaal je jouw doel en hoe je daar moet komen. Dat kan zijn door de website te optimaliseren maar bijvoorbeeld ook door linkbuilding toe te passen. Ook bepaal je de voor jouw bedrijf relevante zoekwoorden en speel je daarop in.

Klinkt best ingewikkeld, toch? Dat is het in zekere zin ook. Daarom kun je het opstellen van je zoekmachine optimalisatie strategie aan JG Webmarketing uitbesteden. Ook de uitvoering ervan nemen we graag van je over. Zo kun jij je tijd besteden aan belangrijkere zaken: je bedrijf.

Waarom je zoekmachine optimalisatie wil uitbesteden

Om die begeerde hoge positie in Google te krijgen, moet er dus een hoop gebeuren. Niet alleen op je website, maar ook erbuiten. Het is daarom dat de wereld van Search Engine Optimization (SEO) voor veel ondernemers onbehapbaar is. Daarom kun je alle zoekmachine optimalisatie aan ons uitbesteden.

Niet alleen kan SEO toepassen voor je bedrijf ingewikkeld zijn, het is ook tijdrovend. Er moet namelijk meer gebeuren dan een aantal aanpassingen aan je website of online marketing. Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces. Als je immers eenmaal een hogere positie in Google hebt bereikt, dan wil je deze ook behouden. Daarvoor zijn constante activiteiten nodig op het gebied van optimalisatie, linkbuilding en meer.

Je zoekmachine optimalisatie uitbesteden betekent dat wij het onderhoud uit handen nemen. Wij optimaliseren je website, passen doorlopend linkbuilding toe en zorgen voor relevante en actuele content. Zo heb jij tijd over voor het runnen van je bedrijf.

Gratis adviesgesprek?

Neem de eerste stap naar online succes en vraag een gratis advies gesprek aan. Aan de hand van jullie doelen geven we een eerlijk advies vanuit onze jarenlange ervaring met zoekmachine optimalisatie.

Veroniek Pieper

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Samen staan we sterker

Wij geloven in de kracht van
online marketing

 

Klantgerichtheid

Wij onderzoeken de wensen en behoeften van onze klanten en handelen hiernaar. We anticiperen tijdig en geven een hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid.

Resultaatgerichtheid

Wij zijn actief gericht op het behalen van resultaten en doelstellingen en tonen de bereidheid in te grijpen bij tegenvallende resultaten.

Samenwerken

Wij leveren een actieve bijdrage aan een gezamenlijk resultaat of probleemoplossing, ook wanneer de samenwerking een onderwerp betreft dat niet direct van persoonlijk belang is.

Innovatief

Wij richten ons met een onderzoekende en nieuwsgierige geest op toekomstige vernieuwingen van strategie, producten, diensten, markten en meer.

JG Webmarketing: hét zoekmachine optimalisatie bureau

Bij JG Webmarketing begon het allemaal met zoekmachine optimalisatie. Inmiddels hebben we jarenlange ervaring op het gebied van SEO en andere aspecten van online marketing. We noemen onszelf dan ook met trots hét zoekmachine optimalisatie bureau.

De wereld van zoekmachine optimalisatie verandert elke dag. Het is dan ook belangrijk om bovenop de feiten te zitten en altijd op de hoogte te zijn. Ons team vindt innovatie belangrijk en weet altijd wat er speelt binnen ons vak. SEO kent geen geheimen voor ons.

De positie van jouw website in de zoekresultaten van Google wordt bepaald aan de hand van een algoritme. Dit algoritme is niet openbaar. Voor SEO experts is het dus ontzettend belangrijk dat ze constant op de hoogte zijn, testen en waar nodig bijsturen op basis van ontwikkelingen in het algoritme.

Dankzij nieuwe innovatieve methoden wordt het algoritme van Google steeds slimmer. Oude SEO technieken werken minder goed en nieuwe technieken worden belangrijker. Bij JG Webmarketing sturen we dan ook tijdig bij op basis van de veranderingen in SEO. Zo zorgen we ervoor dat jij altijd de best haalbare resultaten ziet.

SEO specialist aan het werk 2

Wat een zoekmachine optimalisatie specialist voor je kan doen

Er zijn een aantal maatregelen die je kunt treffen voor een betere positie in Google. Je kunt bijvoorbeeld de inhoud van je website goed toespitsen op de voor jou belangrijke zoekwoorden. Ook kun je adverteren via zoekmachines als Google of op social media. Echt goede SEO begint echter bij een zoekmachine optimalisatie strategie. En daarvoor moet je bij een zoekmachine optimalisatie specialist zijn.

Als je een specialist in de arm neemt, wordt het makkelijker om op te vallen in de massa van het internet. Bij JG Webmarketing hebben we jaren ervaring in het behalen van die felbegeerde hoge posities in Google. Daar is namelijk een hoop voor nodig. Niet alleen eenmalig, maar ook doorlopend.

Bied jij een product of dienst aan in een markt met veel concurrentie? Juist dan is een zoekmachine optimalisatie strategie onmisbaar. Hoe meer concurrentie je hebt op jouw product, hoe groter de kans dat er op de voor jou belangrijke zoekwoorden andere websites hoog scoren in zoekmachines. Dan heb je dus een plan nodig om daar tussen te komen. Met een goede zoekmachine optimalisatie specialist van JG Webmarketing lukt dat.

Wat past bij jouw onderneming?

Website optimalisatie: een doorlopend proces

Zoekmachine optimalisatie begint bij je website. Het is immers de website die goed moet scoren op het algoritme van Google. Zo kom je op die gewenste eerste plek terecht. Maar hoe pak je zoiets aan?

Wanneer je JG Webmarketing inschakelt voor je zoekmachine optimalisatie strategie dan beginnen we altijd met een analyse. We bekijken jouw bedrijf en website of bouwen een nieuwe website indien nodig. Daarin houden wij rekening met alles dat belangrijk is om hoog te scoren: de snelheid, autoriteit, betrouwbaarheid en inhoud van de site.

Een goede site is namelijk meer dan een mooi plaatje of vervanging van je visitekaartje. De inhoud moet bestaan uit informatieve en duidelijke foto’s en tekst. De voor jouw bedrijf belangrijke zoekwoorden moeten er bovendien op de juiste manier in verwerkt worden. Maar daar houdt het niet op.

De technische kant van je website of webshop moet ook helemaal op orde zijn. Gebruikers willen graag een overzichtelijke website, anders klikken ze al snel weg. Ook de laadtijd van de pagina’s moet zo kort mogelijk zijn om de aandacht van bezoeker te houden. Kortom: er is veel voor nodig om je positie in zoekmachines te verhogen.

Het team van JG Webmarketing weet precies wat er nodig is om van een website een topper in Google te maken. We bouwen je huidige website om, of maken een heel nieuwe voor je. We kijken kritisch naar de inhoud maar ook naar de techniek. Alles gaat in overleg met jou. We zorgen voor een solide basis voor je zoekmachine optimalisatie. Indien gewenst gaan we vanuit daar verder werken zodat jij op die eerste pagina in de zoekresultaten blinkt.

Linkbuilding: de basis van zoekmachine optimalisatie

Een goede zoekmachine optimalisatie strategie valt of staat met linkbuilding. Al sinds het begin van SEO is linkbuilding een geweldige techniek om je positie in Google te verbeteren.

Linkbuilding bestaat uit het plaatsen van hyperlinks. Links van en naar jouw website kunnen namelijk bijdragen aan je autoriteit en vindbaarheid op het internet. Dat geldt voor links vanaf andere websites naar die van jou toe, maar ook vanaf je eigen website naar andere pagina’s of websites.

Wat er nodig is voor een gedegen linkbuilding campagne, is in de afgelopen tien jaar flink veranderd. Wat toen nog werkte, helpt nu misschien niet meer of werkt zelfs averechts. Daarom vinden wij het belangrijk om altijd op de hoogte te zijn van het laatste nieuws binnen ons vakgebied. We richten op ons innovatie en helpen jou aan een strategie die echt werkt en lang meegaat.

Linkbuilding is effectief, maar ook tijdrovend. Het is bovendien een doorlopend proces. Om een goede positie in zoekmachines te krijgen en houden, moet je er dus veel tijd in stoppen. Heb jij die tijd niet en je team ook niet? Dan kun je linkbuilding en alle andere aspecten van zoekmachine optimalisatie uitbesteden aan JG Webmarketing.

Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.