hero-jg-webmarketing

Onze online marketing diensten

Online marketing omvat veel verschillende activiteiten. Onze online marketing diensten zijn gericht op alle facetten van het online ondernemerschap. Of je nu op zoek bent naar de basis met een goede website, of al een stap verder bent en online beter vindbaar wil zijn: JG Webmarketing helpt je vooruit.

Online marketing strategie

Je online marketing succesvol inrichten, vraagt om een plan. Een duidelijke online marketing strategie maakt het verschil tussen nul aanvragen en duizenden bezoekers per maand op jouw website. Het team van JG Webmarketing helpt je graag met het opstellen en uitvoeren van een duidelijke online marketing strategie. Van social media tot online advertising: wij weten hoe je het aanpakt.

Linkbuilder aan het werk 5
JGWebmarketing teamoverleg 4

Zoekmachine optimalisatie

Je kunt nog zo’n spectaculaire website hebben, zonder bezoekers heb je er weinig aan. Wanneer een potentiële klant op zoek gaat naar jouw product of dienst dan doen ze dit via zoekmachines als Google. Zoekmachine optimalisatie is erop gericht om jouw positie in die zoekresultaten van Google te verhogen. Want hoe hoger je in de zoekresultaten staat, hoe groter de kans is dat klanten op jouw website klikken.

Wil jij ook hoger scoren in de zoekresultaten van Google? Wij helpen je graag met een uitgebreide zoekmachine optimalisatie strategie.

Website laten maken

Een website is niet alleen je digitale visitekaartje maar nog zoveel meer dan dat. Het is een plek om je bezoekers te informeren, prikkelen en amuseren. Je kunt er je huisstijl in laten zien en je identiteit tentoonstellen. Ook kun je een website gebruiken door bezoekers om te zetten in klanten. Kortom, een goede website laten maken is belangrijk voor elk soort bedrijf.

Wil jij graag een gebruiksvriendelijke website die past bij jouw wensen en je bedrijf? Wij helpen je graag. Onze innovatieve werkwijze en resultaatgerichtheid zorgen voor websites die er niet alleen goed uitzien maar ook helpen jouw doelen te bereiken.

Webshop laten maken

Een goede webshop laten maken is het begin van succesvolle online verkoop. Een webshop dient namelijk voor zowel jou als je bezoeker overzichtelijk, duidelijk en veilig te zijn. Daarnaast wil je opvallen tussen de concurrenten en je huisstijl terugzien in je webshop.

Dat alles en meer realiseert het team van JG Webmarketing dolgraag voor je. Wij weten hoe bezoekers zich gedragen en hoe je ze door een webshop kunt leiden. Ook zijn wij dankzij jarenlange ervaring, op de hoogte van alle veiligheidsmaatregelen die je dient te nemen op het gebied van betalingen en privacy voor je webshop.

Linkbuilder aan het werk 22