JG Webmarketing is een online marketing bureau. Ze maken websites en webshops die aansluiten op de wensen en doelen van de klanten. Sinds 2009 zijn ze gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Ze zorgen er graag voor dat jouw website onderhouden blijft en is voorzien van de nieuwste updates. Online marketing is de kracht van online ondernemerschap en is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de marketingmix voor bedrijven.

Stage bij JG Webmarketing

Als stagiair bij JG Webmarketing word je erg leuk ontvangen. De eerste dag maak je kennis met de werknemers en het bedrijf. Tijdens de stageperiode werk je mee in de originele planning, je werkt dus echt voor het bedrijf. Vaak denk je, stagiaires halen alleen maar koffie en doen de overige klusjes. Bij JG Webmarketing is dit helemaal niet het geval! Je werkt mee met je collega’s, krijgt deadlines, opdrachten en ook nog eens een leuke tijd.

Het is een gezellig team waarmee iedereen eigenlijk wel overweg kan. Ze werken natuurlijk ook gewoon hard door, want aan het eind van de dag moet het wel af zijn. Elke ochtend wordt er verteld wat je kan gaan doen en bij wie van de collega’s je moet zijn als er vragen zijn. Ook komen ze regelmatig even bij je kijken hoe het gaat en hoe ver je bent. Een werkdag is van 09:00 tot 17:00 met drie ingeplande pauzes waarin je lekker kan gaan tafelvoetballen, iets eten of even lekker kletsen. Je krijgt verschillende taken zoals het ontwerpen en inrichten van een facebookpagina voor stagiaires, helpen met het algemene werk verrichten en op zijn tijd een leuk en uniek prooject.

Natuurlijk moet je voor school ook nog opdrachten maken, hiervoor geven ze je genoeg tijd. Ze willen je graag helpen en bieden dan ook vaak hulp aan. Een stage bij JG Webmarketing is zeker een aanrader!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *