Waarom goede online marketing zo belangrijk is voor elke ondernemer? Dat is om er onder andere voor te zorgen dat de website van een bedrijf of onderneming snel en goed vindbaar is binnen Google. Ook een website die is voorzien van duidelijke informatie voor de gewenste doelgroep is belangrijk. Echter zal dit samen moeten komen om tot het gewenste resultaat te komen binnen de online marketing.

Tegenwoordig besteden bedrijven online marketing uit aan professionals vanwege de grote concurrentie. Maar ook vanwege de nieuwste tools om de organische vindbaarheid binnen Google te realiseren. Ondernemers hebben hier de tijd niet voor en/of de kennis hier niet van.

Het SEO traject

JG Webmarketing ziet het als een uitdaging om op te boksen tegen de concurrenten van de ondernemer. De ondernemer kan zich vervolgens zonder zorgen blijven richten op het ondernemen. De ondernemer zal snel ondervinden dat de klanten vanzelf binnenstromen. JG Webmarketing kijkt vanuit het oog van de ondernemer, Google en de bezoeker (klant) van de website. Hieruit wordt een SEO-traject bepaald. Dit begint met een grondige analyse van de website en het bepalen van de strategie. Vervolgens wordt er gebouwd aan de website om tot een logische en goede website te komen. Het SEO-traject is intensief, maar dit zal beslist zijn vruchten afwerpen en zeker op lange termijn. De website kan worden voorzien van een nieuwe uitstraling die past bij de huisstijl van de onderneming. Ook zal er duidelijke content op de website worden geplaatst die volgens de richtlijnen van de ondernemer en Google wordt geschreven. Ook de gebruiksvriendelijkheid en laadsnelheid van de website wordt beoordeeld. De bezoeker wil immers snel en overzichtelijk de gewenste informatie vinden. Kortom, JG Webmarketing bouwt mee aan een goede fundering voor de toekomst van de onderneming.

Search Engine Advertising

Waar een persoon ook naar op zoek is, er wordt eerst gekeken op internet en met name Google voor meer informatie via de smartphone, tablet of pc. Wanneer de bezoeker op dat moment een advertentie ziet staan die er overtuigend uit ziet? Dan zal de bezoeker direct deze advertentie aanklikken en niet meer de behoefte hebben om nog verder te kijken. JG Webmarketing zorgt ervoor dat een bedrijf kan adverteren op een manier die ervoor zorgt dat het bedrijf direct vindbaar is voor de gewenste doelgroep. Hierdoor is de kans op het binnenhalen van potentiële klanten erg groot en dit zal de ondernemer merken aan de omzet.

Start of vernieuwen van de webshop

Wilt u van uw website een webshop laten maken? Dan zijn hier verschillende mogelijkheden voor. JG Webmarketing kan uw webshop starten of vernieuwen volgens de nieuwste technieken. Hierdoor zal uw webshop met een optimaal gebruiksgemak uitstekend functioneren en niet te vergeten ook snel vindbaar zijn. Voor elke ondernemer zal een persoonlijk plan van aanpak worden gemaakt aan de hand van de wensen van de ondernemer, de regels van Google en de behoefte van de internetgebruiker. Hierover kunt u een persoonlijk advies verwachten van JG Webmarketing.

Vergeet social media niet!

Iedereen maakt dagelijks gebruik van social media. Zowel voor privé als zakelijk gebruik is social media een snel groeiend netwerk die niet meer is weg te denken. Voor zakelijk gebruik is het van belang om social media op de juiste manier in te zetten. Denk hierbij aan de links, de posts en ga zo maar door. Ook Google zal social media zien en meetellen binnen de ranking. Mits de social media naar juistheid is ingedeeld en functioneel is! JG Webmarketing heeft de jarenlange ervaring in huis, de kennis en de middelen om ervoor te zorgen dat de ondernemer op elk gebied de juiste marketing krijgt.

Het is voor elk bedrijf, binnen welke branche dan ook, de kunst om de juiste online marketing in te zetten. Voor de startende ondernemer van een groot-, midden- of klein bedrijf of voor de ondernemer die al jaren in het vak zit. De regels binnen Google veranderen steeds, de behoefte van de gebruiker van internet verandert mee. Een website of een webshop past zichzelf hier niet op aan want hier is de juiste kennis voor nodig, hier is JG Webmarketing voor nodig!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *