Wij zijn er om uw webwinkel nog meer geslaagd te maken!

Gemakkelijk zelf uw webwinkel vergroten en bewerken

Onze kracht is dat wij met u mee kunnen denken om de internetstrategie van uw bedrijf te laten aansluiten op de bedrijfsstrategie. Bovendien zorgen wij voor een volledige integratie van de website met de gerelateerde bedrijfsprocessen.

Bij ons kunt u een website laten bouwen waarvan u zelf eenvoudig de inhoud kunt bewerken en aanpassen. Een artikel en afbeeldingen plaatsen, verbeteringen aanbrengen, aanpassingen maken of tekst elimineren doet u in een mum van tijd.

Zijn de bezoekersaantallen aanzienlijk verhoogd? Dan gaan we over tot de conversie optimalisatie van uw website of webwinkel. Door het ontwerp van uw website dusdanig aan te passen en af te stemmen op de doelen die u vooraf heeft gesteld, zult u merken dat de omzet van uw bedrijf zal verbeteren.

Een webwinkel passend voor elke sector

Wij hebben een grote deskundigheid opgebouwd in het bouwen van websites die passend zijn voor uw sector. Zo bouwen wij de website geheel naar uw voorkeuren. Heeft u nog geen idee waarnaar u op zoek bent? Bekijk dan eens de websites die wij eerder hebben gebouwd.

Jouw webwinkel effectiever traceerbaar in Google

Een website laten bouwen en die door ons laten optimaliseren zodat uw cliënten uw bedrijf effectiever en beter kunnen traceren. U krijgt méér bezoekers, meer verzoeken en meer cliënten aangezien uw website effectiever te vinden is.

Geoptimaliseerd voor mobiele apparaten

Uw website wordt uitstekend afgebeeld op alle apparaten. Voor bezoekers is het niet meer nodig om het beeld te vergroten en vinden daardoor gemakkelijk op elk mobiel apparaat de content die voor hen relevant is.

Eenvoudige en betrouwbare betaalsystemen.

De webwinkels die wij bouwen voor onze cliënten zijn eenvoudig in gebruik. Bovendien is het mogelijk om op een simpele maar betrouwbare manier af te rekenen door het gebruik van verschillende soorten betaalsystemen.

Daarnaast is het mogelijk om bezoekers vanuit het buitenland producten te laten bestellen en hier de betaal- en verzendwijzen op aan te passen. Betalingen in uw webwinkel worden afgehandeld door een professionele betaalprovider. Hierdoor worden financiële transacties veilig en netjes verwerkt zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van de online betalingen.

In onze portefeuille vindt u een aantal voorbeelden van eerder afgeleverd werk en eerder gebouwde webwinkels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *