Het is feest bij JG Webmarketing, want we bestaan op 1 mei 2024 15 jaar! Wat begon als een kleine onderneming, is nu uitgegroeid tot een toonaangevend online marketing bureau in Arnhem. We zijn ontzettend trots dat we al 15 jaar lang bedrijven helpen groeien en hun online doelen helpen bereiken. Wij vinden het leuk om stil te staan bij deze bijzondere mijlpaal, al zeggen we het zelf. Laten we eens terugblikken op hoe JG Webmarketing 15 geleden is ontstaan.

JG Webmarketing 15 jaar personeel lager nieuw

In de afgelopen 15 jaar hebben we ongelofelijk veel geleerd. Van het bijhouden van de laatste SEO-trends tot innoveren in strategieën en producten; onze honger naar kennis is nooit gestild. Het gedreven team van JG Webmarketing werkt hard om ervoor te zorgen dat we altijd voorop lopen in de branche, maar laten we eerlijk zijn: we hadden dit zeker niet zonder onze trouwe klanten kunnen doen. Want zonder ingewikkelde klantcases gaat de kennisontwikkeling niet zo snel.

We doen de afgelopen 15 jaar ons best om bij te blijven met de snelle veranderingen in de online marketingwereld. En weet je wat? We deden het met een glimlach op ons gezicht! Want wat is er nu leuker dan successen delen met anderen? Dus laten we streven naar nog eens 15 jaar JG Webmarketing er bij op. 15 jaar van innovatie, klantgerichtheid en mooie samenwerkingen.

Geschiedenis van JG Webmarketing

Het avontuur van JG Webmarketing begon allemaal op 1 mei 2009, toen Jasper Gunsing, de JG van JG Webmarketing, zijn bedrijf inschreef bij de Kamer van Koophandel. Daarvoor bouwde Jasper hobbymatig enkele affiliate websites voor zichzelf, waar hij zelf aan sleutelde om deze hoger te laten scoren in Google. Dit deed hij door middel van linkbuilding. Dit viel op bij enkele marketingbureaus die aan Jasper vroegen of hij het beter vindbaar maken van websites middels linkbuilding ook bij hun klanten kon doen. Dit wilde Jasper maar al te graag, want zo’n ondernemer is het wel. Jasper combineerde deze marketing werkzaamheden met zijn fulltime baan als chef-kok bij verschillende restaurants, maar na lang twijfelen en het groeiende succes van de marketingwerkzaamheden nam Jasper ontslag bij het restaurant waar hij werkzaam was en richtte zich volledig op JG Webmarketing.

Vanaf dat moment ging de groei van JG Webmarketing in sneltreinvaart. Na twee maanden nam hij zijn eerste personeelslid aan en werd er een kantoor van 20m2 gehuurd. Toch een stuk beter dan werken op je zolderkamertje.. Binnen een half jaar had JG Webmarketing 5 mensen in dienst en was het tijd voor een nieuw bedrijfspand. In de jaren daarna is JG Webmarketing meerdere keren verhuisd naar andere panden om mee te groeien met de groei van het bedrijf.

In de beginjaren van JG Webmarketing lag de focus vooral op linkbuilding, want met alleen linkbuilding kon je websites prima in de top 5 van Google krijgen. Dit komt natuurlijk omdat er destijds nog weinig bekend over was en weinig mensen aan linkbuilding deden. Tegenwoordig ligt de focus vooral op websites beter vindbaar maken in Google middels zoekmachine optimalisatie.

Onze trouwe klanten zouden misschien wel zeggen dat onze kracht ligt in:

  • Écht luisteren naar wat onze klanten echt nodig hebben
  • Duidelijke afspraken maken met onze klanten
  • Duurzame kwalitatieve resultaten behalen voor onze projecten
  • Geen gouden bergen beloven en realistisch blijven

En hier staan we dan, 15 jaar later met een nog iedere dag groeiende JG Webmarketing. We willen alle geweldige klanten, partners en collega’s bedanken die ons de afgelopen 15 jaar hebben geholpen om te komen waar we nu zijn. Laten we samen uitkijken naar de toekomst en proosten op nog vele successen die ons pad zullen kruisen!

Dienstverlening van JG Webmarketing

De dienstverlening van JG Webmarketing is de afgelopen 15 jaar flink veranderd. 15 jaar geleden lag de focus nog volledig op linkbuilding, waarmee je zonder al te veel kennis en ervaring je hele goede resultaten kon behalen. Met alle ontwikkelingen van Google en de constant veranderende richtlijnen is dit tegenwoordig niet meer aan de orde. We leveren nog steeds white label diensten aan online marketingbureaus, net als dat we dat 15 jaar geleden deden, maar dan een stuk uitgebreider en met meer kennis. Tegenwoordig weten ook heel veel eindklanten en MKB’ers ons te vinden, mede doordat wij zelf ook steeds beter vindbaar zijn in Google, maar ook zeker hebben gewerkt aan de naamsbekendheid en reputatie.

Tegenwoordig zijn er naast linkbuilding een hoop nieuwe factoren van belang om je website goed te kunnen laten ranken, zoals het optimaliseren van content en de technische staat van de website. Dit is wel een heel andere werkwijze dan 15 jaar geleden.

Nu 15 jaar later vieren wij ons jubileum vanuit onze thuisbasis in Arnhem. Wij staan klaar om in de komende 15 jaar ook weer nieuwe klanten te ontvangen om te laten zien waar wij goed in zijn!

Wil jij ook profiteren van 15 jaar ervaring in de online marketing? Bekijk dan onze mogelijkheden of maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

De impact van JG Webmarketing op de industrie

In de afgelopen 15 jaar heeft JG Webmarketing een enorme impact gehad op de online marketing industrie. Hieronder enkele prestaties en innovaties die we hebben gerealiseerd.

Allereerst hebben we talloze bedrijven geholpen met het maximaliseren van hun online aanwezigheid door onze uitgebreide kennis van SEO, linkbuilding en webdesign in te zetten. Onze klanten profiteren van duurzame en kwalitatieve resultaten die echt waarde toevoegen aan hun bedrijf.

Daarnaast hebben we altijd ons best gedaan om de nieuwste trends en ontwikkelingen bij te houden. Dit zorgt ervoor dat we onze klanten de meest effectieve en up-to-date online marketing strategieën kunnen bieden. Wat vandaag de dag werkt, kan morgen alweer achterhaald zijn. Maar maak je geen zorgen, wij zijn altijd op de hoogte!

Impact van JG Webmarketing op de industrie

Bovendien is onze benadering van klanttevredenheid uniek in de branche. In plaats van voor onze klanten te werken, werken wij samen met onze klanten. Deze kracht van samenwerken zorgt ervoor dat we maximaal rendement uit de online marketingcampagnes kunnen halen. Samen staan we sterk, toch?

JG Webmarketing is en een drijvende kracht in de online marketing industrie. Dit zijn wij niet alleen in Nederland, maar ook in Engeland, België en Duitsland helpen wij onze klanten beter vindbaar te worden. We zijn trots op wat we hebben bereikt, maar we kijken ook uit naar wat de toekomst ons zal brengen.

Toekomstplannen en vooruitzichten

De afgelopen 15 jaar hebben we al doorstaan, maar wat zou de toekomst voor ons in petto hebben? Laten we eens kijken naar onze toekomstplannen en vooruitzichten naar hoe de komende 15 jaar eruitziet.

Ten eerste blijven we natuurlijk volop bezig met online marketing, want dit is onze passie. Onze missie is om bedrijven te helpen met hun digitale aanwezigheid en dat blijft de hoogste prioriteit.

We zijn heel benieuwd om te zien welke nieuwe kansen en uitdagingen er in de komende jaren op ons pad zullen komen. Waar we vooral heel benieuwd naar zijn is hoe AI de online marketing branche verder zal beïnvloeden. Omdat we ons constant aan het ontwikkelen zijn, kunnen we de nieuwe trends in de markt snel omarmen. Zo blijven we altijd up-to-date en relevant in de wereld van online marketing. Tegenwoordig gaan AI en marketingbureaus hand in hand. AI kan helpen de werkzaamheden te stroomlijnen, maar je ook nieuwe inzichten geven waardoor je verder komt.

Tot slot, in de komende jaren willen we ook graag onze relaties met klanten verder versterken. We zijn het over de jaren steeds belangrijker gaan vinden om nauw samen te werken met onze klanten en om een langdurige relatie op te bouwen. Wij vinden namelijk dat je met transparantie en eerlijkheid het verste komt. Daarnaast vinden wij dat online beter vindbaar worden een teamprestatie is waarbij zowel wij als jij, de klant, er hard aan moet trekken.

Kortom, bij JG Webmarketing zijn we enthousiast over de toekomst en we kijken uit naar wat de komende 15 jaar voor ons in petto heeft.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *