Wanneer u serieus van plan bent om via het internet een inkomen te verwerven, dan spreekt het vanzelf dat u ook een goede website nodig hebt. Maar wanneer is een website nu eigenlijk een goede website? En waar moet u zoal op letten bij het ontwikkelen van een goede website?

De structuur van een goede website is duidelijk en overzichtelijk

veel mensen weten niet hoe belangrijk het is dat een website een goede, duidelijke en overzichtelijke structuur moet hebben. Erger nog, veel mensen denken hier niet eens over na! De structuur van het menu van een website is altijd handig om mee te beginnen. Deze moet dan ook zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk zijn. Op deze manier worden bezoekers namelijk niet afgeschrikt wanneer ze teveel menuknoppen zien staan. Zij weten dan niet meer waarop zij moeten klikken en verlaten de website dan weer snel. Daarom is het erg belangrijk om hier goed over na te denken.

Maak de bezoeker altijd duidelijk waar hij/zij zich bevindt op de website! Dit kunt u makkelijk doen door breadcrumbs op de website te plaatsen. Een goede website herkent u altijd aan een duidelijk doel. Wat is het belangrijkste doel van uw website? Wilt u e-mailadressen verzamelen? Wilt u verkopen? Of wilt u mensen advertenties laten aanklikken?

Bepaal dus altijd wat het doel is van de website en richt de website hierop in. Een goede website is natuurlijk ook goed te vinden in Google en andere zoekmachines. Op deze manier krijgt u (gratis) bezoekers naar uw website en zonder bezoekers kunt u natuurlijk geen verkopen realiseren (of e-mailadressen verzamelen).

Als u een hoge positie in Google hebt verworven, dan betekent dit dat 24/7 bezoekers naar de website komen, zonder dat u er ook maar iets voor hoeft te doen. Richt uw website zodanig in dat deze optimaal is voor Google.

Een goede website is informatief

Het is van belang om op uw website goede informatie te plaatsen. Als uw website waardevolle informatie bevat, zullen bezoekers uw website snel gaan waarderen als een authority website. Ook Google zal de website waarderen elke keer als u nieuwe artikelen plaatst. Een veel gebruikte methode is bloggen. Sommige mensen zijn bang dat als ze goede informatie gratis op hun website plaatsen, ze uiteindelijk niets kunnen verdienen. Dit is zeker niet waar. Doordat u goede, gratis informatie plaatst, zult u merken dat bezoekers graag naar uw website terugkomen en ook van u gaan kopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *