Sinds begin 2009 zijn wij actief voor vele andere internet marketing bedrijven in Nederland. Zo verzorgen wij sinds die tijd naar tevredenheid de linkbuilding voor verschillende bureau’s. Wij merken dat er een sterke groei is van hobbymatige online ondernemers. Hierdoor is er steeds meer vraag naar een vorm van reselling op het gebied van linkbuilding. Steeds meer online ondernemers melden zich dan ook bij ons of wij onze diensten kunnen doorzetten op een white label niveau en tegen scherpe reseller tarieven. Uiteraard doen wij dit al vanaf begin 2009, maar we willen deze ondernemers graag op een goede en toegankelijke manier helpen. Zo ontstond het idee om een webshop op te zetten puur en alleen voor het weder verkopen van onze linkbuilding diensten.

 

Linkbuilding Masters, de linkbuilding shop van Nederland

Dit was het moment dat het idee kwam voor Linkbuilding Masters. Linkbuilding Masters is puur opgezet voor het resellen van linkbuilding diensten in Nederland. Doordat er zeer lage prijzen gehanteerd worden, is dit een ideaal plaatje voor opkomende online ondernemers. Op deze manier kunt u gemakkelijk een eigen linkbuilding campagne samenstellen en afrekenen. De links worden vervolgens binnen 5 tot 10 werkdagen netjes opgeleverd in een duidelijk rapport.

Groot assortiment

Linkbuilding Masters kent een groot assortiment van verschillende linkvormen. Zo kan de ideale campagne worden samengesteld en wordt bovendien een keurig en gevarieerd linkprofiel mogelijk. Op dit moment biedt Linkbuilding Masters 7 verschillende linkvormen aan. Dit assortiment zal binnen korte tijd worden uitgebreid naar meer linkvormen. Zo wordt er dan ook binnen een korte tijd een productgroep toegevoegd, de ”Video Backlinks”. Deze korte simpele video’s die met een kleine omschrijving  worden vervolgens geplaatst op video sharing portalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *