Ivono homepage

Ivono

JG Webmarketing en Ivono zijn een samenwerking aangegaan om de vindbaarheid van Ivono in Google te verbeteren. Ivono.eu is een online webshop waar bezoekers producten kunnen kopen voor een ergonomische werkplek, zoals zit-sta bureau’s en ergonomische stoelen en krukken. Het platform was nieuw en nog niet goed vindbaar in Google en daarom besloot Ivono de hulp van JG Webmarketing in te schakelen.

JG Webmarketing heeft een uitgebreide analyse gemaakt van de website van Ivono.eu en heeft gekeken naar de relevante zoektermen waarop het platform gevonden zou moeten worden. Vervolgens heeft JG Webmarketing verschillende technieken toegepast om de vindbaarheid van Ivono.eu te verbeteren, zoals het optimaliseren van de content op de website en het opzetten van een linkbuilding strategie.

Door de samenwerking met JG Webmarketing is Ivono.eu nu beter vindbaar in Google en worden er meer gebruikers naar het platform getrokken. De samenwerking heeft in een korte periode geleid tot een succesvolle optimalisatie van de vindbaarheid van het platform en daarmee tot een groei in het aantal bezoekers.