Affiliate Held homepage

Affiliate held

JG Webmarketing en Affiliate Held zijn een samenwerking aangegaan om de organische vindbaarheid van Affiliate Held in Google te verbeteren. Affiliateheld.nl is een online platform dat zich richt op affiliate marketing en het delen van kennis en ervaringen op dit gebied. Het platform had de ambitie om de grootste verstrekker van informatie op het gebied van affiliate marketing te worden en besloot daarom om de expertise van JG Webmarketing in te schakelen.

JG Webmarketing heeft een grondige analyse uitgevoerd van de website van Affiliateheld.nl en heeft gekeken naar de meest relevante zoekwoorden en -termen waarop het platform gevonden zou moeten worden. JG Webmarketing heeft meegedacht over de techniek van de website om deze te optimaliseren. Zo is de on-page SEO verbeterd en is er een linkbuilding strategie opgezet.

Dankzij de samenwerking met JG Webmarketing is de vindbaarheid van Affiliateheld.nl in Google sterk verbeterd. Dit heeft geleid tot meer organisch verkeer naar het platform en daarmee ook tot een groei in het aantal gebruikers.