Een zakelijke website laten maken door JG Webmarketing

U bent op zoek naar een makkelijke oplossing voor een zakelijke website? JG Webmarketing biedt u een goedkope en makkelijke oplossing voor uw zakelijke website. Een website laten maken voor uw bedrijf, stichting of hobby is vrij lastig. Het enorme aanbod en de vele verschillende mogelijkheden zorgen er bovendien voor dat het maken van de juiste keuze erg moeilijk is. JG Webmarketing biedt een totaaloplossing tegen een scherp tarief. Daarnaast staat communicatie bij ons hoog in het vaandel en zijn wij altijd bereikbaar om veranderingen en aanpassingen snel door te voeren.

Wilt u meer informatie over onze website diensten? Bel: 026 820 00 68

Als startende ondernemer is het fijn om te merken dat dit bedrijf met je meedenkt en je ideeën omzet in een professioneel opgezette website. Ik ben uitermate tevreden over de manier waarop er met vragen wordt omgegaan. Ze zijn snel, geven duidelijke antwoorden en zijn zeer behulpzaam.

Joyce

Directrice , Interna Forto

De voordelen van JG Webmarketing

JG Webmarketing ziet bij andere webdesign bureaus door de bomen het bos soms ook niet meer. Het grote assortiment en de onduidelijke termen waarin websites worden aangeboden is vaak slecht te begrijpen voor een startende ondernemer. Wij kiezen daarom graag voor een duidelijk en voor iedereen te begrijpen aanbod. Een website laten maken is bij JG Webmarketing dan ook niet moeilijk, maar juist leuk! Bij JG Webmarketing profiteert u namelijk van een totaalpakket waarbij een domeinnaam, hosting en e-mail zit inbegrepen. Dit is tevens in het beheer van JG Webmarketing, waardoor u er zelf geen omkijken naar heeft.

Naast het maken van websites is JG Webmarketing ook erg actief op het gebied van internet marketing. Als starter heeft u hier waarschijnlijk nóg niet veel omkijken naar, maar mocht u er in de toekomst wel interesse in krijgen, dan bent u tenminste al bekend met ons en kunt u snel van start om uw online marketing te starten.

Zakelijke website laten makenEen website van JG Webmarketing

Wat kunt u verwachten van de websites van JG Webmarketing? JG Webmarketing levert gebruiksvriendelijke websites waarin u zelf teksten en dergelijke zaken kunt aanpassen en publiceren. Indien u een website zou laten maken door JG Webmarketing beginnen we met een design op basis van uw huidige huisstijl. Zodra u tevreden bent over dit design zetten we het over in een werkende website. U levert ons de structuur van de navigatie voor de website aan opdat wij deze alvast kunnen aanmaken. U krijgt van ons daarna de inloggegevens van uw website om op deze pagina’s de teksten en afbeeldingen toe te voegen. Uiteraard wordt u hierbij ondersteund door onze gebruikshandleiding en indien nodig onze persoonlijke service.

Toe aan een nieuwe website? Neem contact met ons op!

1 + 14 =

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit met uw netwerk!

Shares