Social media marketing diensten

Social media marketing is haast niet meer weg te denken uit jouw marketingmix. Wij helpen je graag met onder andere Facebook marketing. Denk hierbij aan onder andere:

  • Facebook-pagina design
  • Vergroten van jouw sociale bereik
  • Facebook sales/leads genereren
  • Facebook remarketing
Social media marketing

Meer business met social media

Zet social media in voor onder andere branding, leads, sales en klantenbinding.

43%

Remarketing

Behaal zéér hoge conversies met het inzetten van remarketing. Door websitebezoekers in social media te targeten, behaal je hele mooie conversieratio's. Ze hebben jouw website namelijk al een keer bezocht.

68%

Sales/Verkoop

Ook jouw klanten bevinden zich op veel verschillende social media kanalen. Wil je dit publiek naar jouw winkel sturen met bijvoorbeeld Facebook Ads? Laat ons jou adviseren over de mogelijkheden en potentieel bereik.

90%

Leads verzamelen

Social media marketing maakt het mogelijk om heel gericht te adverteren en hiermee leads te verzamelen. Wij helpen je graag aan meer leads voor jouw organisatie!

19%

Branding & klantenbinding

Het bereik op social media is gigantisch, zo kan er zeer gericht ingezet worden op jouw doelgroep. Facebook leent zich dan ook goed voor branding en klantenbinding. Wil je weten hoe? Neem dan contact op met ons.

Facebook adverteren = succesvol

Gericht adverteren
Facebook maakt het mogelijk om zeer gericht te adverteren op jouw doelgroep. Hierdoor is de ROI van een Facebook campagne vrijwel altijd haalbaar.
Groot bereik
Facebook is het grootste social media kanaal van dit moment. Hierdoor bereik je de meeste mensen met slechts één kanaal. Laat ons jou adviseren over Facebook marketing.

Verkeersschool Wesseldijk

Bekijk deze video review waarin Verkeersschool Wesseldijk vertelt over de ervaringen met JG Webmarketing!
JG Webmarketing hebben wij leren kennen als een bedrijf met korte interne lijnen die duidelijk vertellen wat je kan verwachten. Het (zeer) positieve vinden wij dat je snel antwoord krijgt op de vragen, en dat je de uitdagingen kan bespreken van je website. Wij halen goede resultaten met de linkbuilding voor onze zoekwoorden waarmee wij gevonden willen worden.
Arjen Wortman
Arjen Wortman
Directeur - Wortman Meubelen
JG Webmarketing zet zich sinds 2009 voor ons in om onze posities in Google te verbeteren. We hebben dan ook hoge posities behaald op uiteenlopende zoektermen, voor diverse websites van ons. De service is geweldig, niets is teveel gevraagd.
Linda de Buck
Linda de Buck
Bodyfit groep
JG Webmarketing verzorgt al enige jaren voor ons de zoekmachine optimalisatie van onze website. Dit naar alle tevredenheid. We zijn jaren terug gestart met enkele zoektermen. Vandaag de dag loopt er een volledige zoekmachine optimalisatie campagne en kunnen we met elke vraag bij JG Webmarketing terecht.
Jorrit Wesseldijk
Jorrit Wesseldijk
Verkeersschool Wesseldijk

Starten met social media marketing?

Laat ons weten wat jouw doelstellingen zijn met social media

Wij adviseren je graag over de mogelijkheden die social media jou te bieden heeft. Laat ons weten wat jouw doelen zijn en wij denken met je mee! Bel ons op 026 820 0068 of vul het contactformulier in.