Over JG Webmarketing

Visie & Missie

Elke ondernemer klein of groot op een eigen manier succesvol maken d.m.v. online marketing. Dit door doelgericht en met innovatieve ideeën de ondernemer op de kaart te zetten.

Met een heldere en bewezen aanpak ondernemers succesvol te laten zijn op het gebied van online marketing. Door meetinstrumenten in te zetten, dit succes inzichtelijk te maken en zo groeikansen te creëren.

Zeg wat je doet & doe wat je zegt!

Informatie delen is waarde geven!

Jouw succes is ons succes!

Ontmoet onze experts

Jasper Gunsing
Jasper Gunsing
Jasper Gunsing
Oprichter/Directeur
Sabine de Kaste
Sabine de Kaste
Sabine de Kaste
Projectmanager
Jolanda Smink
Jolanda Smink
Jolanda Smink
SEO Medewerker

Jouw Succes is ons Succes

Als het gaat om online marketing is jouw succes uiteindelijk ook ons succes! Wij zijn pas tevreden wanneer jij succes behaalt met de online marketing activiteiten die wij voor je uitvoeren.

Meten is Weten

In veel sectoren wordt het gezegde ''meten is weten'' gebruikt. Dit gezegde is ook van toepassing op onze diensten. Door te meten weet jij precies wat de ROI is.

Zeg wat je doet & doe wat je zegt!

Bij JG Webmarketing vinden we het belangrijk dat de klant weet wat wij doen, dit zeggen we dan ook. Opvolgend komen we onze afspraken dan ook altijd na!

Informatie delen is waarde geven!

In tegenstelling tot veel andere online marketing bureau's hebben wij geen geheimen voor jou. Wij delen graag onze kennis met je, zo snap jij des te beter waarom online marketing zo belangrijk is.

Wat onze klanten zeggen

Lees alle testimonials
JG Webmarketing helpt ons al enige tijd bij onze online marketing activiteiten van onder andere ietsdoenofferte.nl. Je merkt dat er kennis in huis is en dat er wordt meegedacht aan oplossingen en nieuwe ideeën. We zijn dan ook erg tevreden over de diensten die worden geleverd.
Rik Engelen
Rik Engelen
Eigenaar - Ietsdoenofferte.nl
JG Webmarketing zet zich sinds 2009 voor ons in om onze posities in Google te verbeteren. We hebben dan ook hoge posities behaald op uiteenlopende zoektermen, voor diverse websites van ons. De service is geweldig, niets is teveel gevraagd.
Linda de Buck
Linda de Buck
Bodyfit groep