Social Media Marketing

Social media wordt steeds belangrijker als het om internet marketing gaat. Niet alleen uw klanten en potentiële klanten vinden het fijn om via social media contact te hebben met u als ondernemer, webshop eigenaar of dienstverlener, ook google wil graag zien van wie een website is. Op deze manier bied u de klant en google een vertrouwen en de mogelijkheid om ervaringen en referenties te delen met anderen. Aangezien Facebook al meer dan 650.000.000 gebruikers kent en we weten dat Twitter, Instagram en Linkedin ook grote spelers zijn is er potentieel genoeg. Sterker nog, het aantal social media netwerken zal alleen maar blijven groeien. Wij kunnen u helpen met het juist inzetten van Social Media voor uw bedrijf of instelling.

Social media marketing

Als startende ondernemer is het fijn om te merken dat dit bedrijf met je meedenkt jouw ideeen omzet in een professioneel opgezette website. Ik ben uitermate tevreden met de manier waarop er met vragen word omgegaan. snel, duidelijke antwoorden. Zeer behulpzaam.

Joyce

Directrice , Interna Forto

Wat hebben wij u te bieden op het gebied van Social Media marketing

Dat social media potentie heeft is heel duidelijk voor elk bedrijf dat online actief is. Alleen hoe haalt u hier het uiterste uit? En waar moet u beginnen? Er zijn tal van zaken waar rekening mee gehouden moet worden m.b.t. het zakelijk gebruik van Social Media. Zo kunnen wij u het volgende bieden voor allee denkbare Social Media kanalen:

  1. Herkenbaar maken van uw kanalen door het toepassen van social media designs in uw eigen huisstijl.
  2. Het up to date houden van uw account(s) d.m.v. posten van nieuwe berichten.
  3. Uw bereik vergroten d.m.v. Social Media acties en/of social advertising.
  4. Het binden van uw volgers.
  5. Zorgen dat uw social media netwerk viraal gaat en een ongekend bereik krijgt.
  6. Uw social media accounts koppelen aan uw website.

 

Meer met social media? Neem contact met ons op!

9 + 14 =

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit met uw netwerk!

Shares