S.E.O. (zoekmachine optimalisatie)

U heeft een website of webwinkel, maar geen of te weinig bezoekers op uw website? Met onze seo (zoekmachine optimalisatie) pakketten zorgen wij ervoor dat u beter gevonden word in de bekende zoekmachines. Dit doen we op zoektermen die nauw aansluiten op de producten en/of diensten die u op uw website aanbied of over informeert. Doordat u beter vindbaar bent in zoekmachines zoals Google ontvangt u meer relevante bezoekers op uw website en zullen aanvragen en verkopen toenemen.

SEO pakketten, beter vindbaar in de zoekmachines = meer omzet!

Met onze SEO pakketten wordt u beter vindbaar in de zoekmachines en bezoeken meer mensen uw website of webwinkel. Door onze SEO pakketten toe te passen binnen uw internet marketing campagne zullen potentiële klanten u makkelijker vinden binnen zoekmachines zoals Google. Onze SEO pakketten zijn afgestemd op de wensen van u als klant en gebaseerd op waar uw potentiële klanten op zoeken binnen deze zoekmachines. Of u nu lokaal actief bent of landelijk, wij zorgen ervoor dat u gevonden word op zoektermen die ervoor u toe doen. Zo bent u met onze SEO pakketten altijd op de voor u juiste plaats vindbaar in de zoekmachines. Samen met u zullen we een plan maken afgestemd op uw situatie. Zo weet u vooraf wat u van ons kunt verwachten en wat de doorlooptijd van een succesvolle zoekmachine optimalisatie campagne voor u gaat opleveren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan direct contact met ons op.

 

JG Webmarketing hebben wij leren kennen als een bedrijf met korte interne lijnen die duidelijk vertellen wat je kan verwachten. Het (zeer) positieve vinden wij dat je snel antwoord krijgt op de vragen, en dat je de uitdagingen kan bespreken van je website.
Wij halen goede resultaten met de linkbuilding voor onze zoekwoorden waarmee wij gevonden willen worden. Wij werken nu ruim 2 jaar met JG Webmarketing, en zijn zeer tevreden.

Arjen Wortman

Directeur, Wortman Meubelen

Advies Nodig?

14 + 1 =

Jasper Gunsing

Jasper Gunsing

SEO specialist

Jasper Gunsing is vanaf 2009 actief op het gebied van zoekmachine optimalisatie en heeft inmiddels al een behoorlijke naam opgebouwd in deze branche. Jasper Gunsing is actief voor vele concullega’s in de markt en diverse kleine en grote organisaties. Vraag Jasper om zijn advies door hierboven uw gegevens achter te laten.

Seo pakkettenWat is SEO?

SEO, ook wel zoekmachine optimalisatie genoemd, is het beter vindbaar maken van uw website binnen de ”normale zoekresultaten” van onder andere Google. Dit zijn de resultaten waar geen Adv. bij staat. Laatstgenoemde betreffen namelijk de betaalde resultaten van Google die u met een Adwords campagne kunt verkrijgen. Doordat we uw website technisch verbeteren en ervoor zorgen dat andere websites naar u gaan verwijzen zal Google uw website zien als belangrijker dan die van uw concurrenten. Op belangrijke zoektermen zal uw website daarom hoger gaan scoren binnen Google.

Welke zoekwoorden moet ik kiezen?

Het bepalen van de juiste zoekwoorden die u kunt gaan inzetten bij een SEO pakket is erg belangrijk. Soms liggen bepaalde zoekwoorden voor de hand maar blijkt dit toch niet de beste keuze te zijn. Het kan namelijk zijn dat op dit zoekwoord niet veel wordt gezocht of dat het een grote concurrentie heeft, waardoor uw doelstelling verder weg ligt dan gedacht. Daarnaast is het van belang dat u zoektermen kiest die converteren op uw website. Dit wil zeggen, denk na of een bezoeker uit Google converterend zal zijn. Dit zijn de meest belangrijke factoren om uw zoekwoorden te bepalen. Het zoeken naar de juiste zoekwoorden noemen we ook wel een zoekwoordanalyse. Bij een zoekwoordanalyse gaan we op zoek naar de beste zoekwoorden om in te zetten bij uw SEO pakket. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een zoekwoordanalyse.

Beter vindbaar worden in Google? Neem contact met ons op!

11 + 3 =

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit met uw netwerk!

Shares