Blog building

Door het toevoegen van een blog aan uw website kunt u op een hele brede manier via de resultaten in google uw bezoekersaantallen flink omhoog krikken. Dit wordt ook wel blog building genoemd. Door regelmatig nieuwe content te posten op uw website d.m.v. een blog op uw website blijft niet alleen uw website up to date, maar ontvangt u ook nieuwe bezoekers die via de berichten gepost op uw blog uw website vinden.

Wanneer u ervoor kiest om blog building toe te passen op uw website om zo uw website te vergroten, up to date te houden en zo ook meer bezoekers te trekken naar uw website zullen er op wekelijkse basis nieuwe artikelen gepost worden op uw blog. Dit kunnen artikelen zijn die te maken hebben met bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingen in uw bedrijf. Ook kunnen dit long term zoekterm gerichte blog artikelen zijn die gerelateerd zijn aan uw website of onderneming. Deze laatste optie kunnen wij u aanraden en kunnen wij dan ook voor u uit handen nemen. Uiteraard blijft u altijd vrij om ook uw eigen artikelen te posten op uw blog.

Als startende ondernemer is het fijn om te merken dat dit bedrijf met je meedenkt jouw ideeen omzet in een professioneel opgezette website. Ik ben uitermate tevreden met de manier waarop er met vragen word omgegaan. snel, duidelijke antwoorden. Zeer behulpzaam.

Joyce

Directrice , Interna Forto

blog buildingWat wij voor u kunnen betekenen

Indien u nog geen blog op uw website heeft kunnen wij deze aan uw website koppelen. Als er een blog op uw website aanwezig is doen wij een long term zoekwoord onderzoek en gaan we voor de juiste long term zoektermen artikelen schrijven. Deze artikelen worden geschreven door één van onze tekstschrijvers. Dit zijn artikelen van rond de 350 – 400 woorden en worden uniek voor uw website geschreven. Vervolgens gaan we op wekelijkse basis artikelen posten op uw blog en zorgen ervoor dat deze artikelen worden gevonden door google.

Meer bezoekers door het toepassen van blog building levert u op lange termijn steeds meer bezoekers op!

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit met uw netwerk!

Shares