U wilt uw eigen webshop starten of vernieuwen?

Een professionele webshop laten maken hoeft niet duur te zijn. Er zijn vele webshop systemen die gebruikt kunnen worden om een gebruiksvriendelijke en converterende webshop te laten maken. We maken dan ook gebruik van een simpel cms welke door iedere gebruiker makkelijk in omgang is. Producten toevoegen, verwijderen of bewerken is simpel en snel te doen door de gemiddelde internet gebruiker. Tevens zijn de webshops die wij maken voor de klant ook makkelijk in gebruik en kan er op een makkelijke maar veilige manier worden afgerekend met verschillende betaalsystemen. In onze webshop portfolio vind u een aantal door ons gemaakte webshops.

Goedkope webshop laten maken

 

U wilt een nieuwe webshop of wenst meer informatie hierover?

Als startende ondernemer is het fijn om te merken dat dit bedrijf met je meedenkt jouw ideeen omzet in een professioneel opgezette website. Ik ben uitermate tevreden met de manier waarop er met vragen word omgegaan. snel, duidelijke antwoorden. Zeer behulpzaam.

Joyce

Directrice , Interna Forto

Succes met uw webshop!

Een webshop alleen staat niet garant voor veel verkopen. We merken elke dag weer dat mensen of bedrijven een webshop laten maken en er daarna achter komen dat ze ook nog klanten nodig hebben voor hun webshop. Het is daarom ook van belang dat u vooraf goed gaat bedenken hoe u bezoekers naar uw webshop wilt gaan brengen, zonder bezoekers heeft u uiteraard weinig aan een mooie webshop. JG Webmarketing denkt hier graag met u over mee, dit om  direct bij het lanceren van uw webshop ook bezoekers en betalende klanten te kunnen ontvangen. Wanneer u besluit om een webshop te laten maken zullen wij u hier ook om vragen en u zo te behoeden voor een eventuele teleurstelling. Wij denken graag met u mee om een zo goed mogelijke effectieve webshop neer te zetten voor uw publiek.

webwinkel keurmerkWebwinkel keurmerk

Een webwinkel keurmerk is erg belangrijk bij het voeren van een webshop, dit geeft de bezoeker van uw webshop niet alleen aan dat hij/zei op een veilige webshop is, maar dat u ook handelt naar dit keurmerk. JG Webmarketing is aangesloten partner van Webwinkel keur en adviseert u graag hoe ook u dit keurmerk kunt gaan voeren op uw nieuwe webshop.

Vraag direct meer informatie aan!

12 + 9 =

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit met uw netwerk!

Shares