Internet Marketeer

Internet Marketeer Nodig?

JG Webmarketing is dé internet marketeer voor jouw organisatie. Als Internet Marketing Bureau helpen wij jouw bedrijf bij jouw online succes.

De diensten van JG Webmarketing

Wij helpen jouw bedrijf om internet marketing in te zetten om jouw doelstellingen te bereiken. Natuurlijk houden wij hierbij ook rekening met jouw visie en identiteit.

Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

Website
Webshop
Zoekmachine Optimalisatie
Social media marketing
Onderhoud

Eén vaste contactpersoon

Neem je een of meer van deze diensten bij ons af, dan krijg je direct jouw eigen contactpersoon toegewezen. Een ervaren internet marketeer die met je meedenkt en je helpt om jouw doelen te verwezenlijken. Wil je een mooie maar vooral ook doeltreffende website die goed vindbaar is binnen Google? Een goed opgezette webshop om nog meer sales te genereren? Of een functionele Facebook campagne voor extra traffic naar jouw website? Wat je ook wilt bereiken, bij JG Webmarketing hebben wij de juiste kennis en kunde in huis om dit voor jou te realiseren.

Een maandelijkse rapportage

Wij vinden het belangrijk dat jij resultaat boekt. Daarom ontvang je van jouw internet marketeer van JG Webmarketing, maandelijks een rapportage van de werkzaamheden die voor jouw bedrijf zijn uitgevoerd met daarbij de resultaten. Deze resultaten worden verwerkt in een duidelijk overzicht zodat je precies weet wat jouw posities zijn en hoeveel bezoekers de campagne heeft gegenereerd. Dit is wel zo inzichtelijk en transparant.

Onderhoudscontract

Met alleen het maken van een goede website ben je er meestal nog niet. De technologische ontwikkelingen gaan snel en het is belangrijk om jouw website regelmatig te updaten. Je kunt hiervoor een onderhoudscontract bij JG Webmarketing afsluiten. Op deze manier ben je verzekerd dat jouw website is voorzien van de nieuwste updates.

Wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.