Jasper Gunsing

Jasper Gunsing

Functie: Directeur/Eigenaar

Omschrijving: Als eigenaar/oprichter van JG Webmarketing ben ik het brein van onze organisatie. Samen met mijn medewerkers zorgen wij voor uw online succes en zijn wij bereid tot het uiterste te gaan om dit te bereiken.

Motto: Van klanten fans maken en van fans ambassadeurs.

Contact: info@jgwebmarketing.nl

Chantal Smink

Chantal Smink

Functie: Officemanager

Omschrijving: Het tevreden stellen van onze klanten brengt mij op de plek waar ik wil staan. Samen met het team streven wij naar een goed eindresultaat.

Motto: Positiviteit geven = positiviteit krijgen.

Contact: chantal@jgwebmarketing.nl

Daniel van der Wal

Daniel van der Wal

Functie: Webdesigner/Programmeur

Omschrijving: Binnen JG Webmarketing houd ik mij voornamelijk bezig met het bouwen en onderhouden van websites en het programmeren van tools voor intern gebruik.
Ik ben geinteresseerd in alles wat te maken heeft met PHP, CSS, WordPress, HTML5 en jQuery.

Motto: Tegenstrijdigheid ervaren, is vernieuwend zijn.

Contact: daniel.w@jgwebmarketing.nl

 

Kristie Wanders

Kristie Wanders

Functie: Senior Online Marketing Medewerkster

Omschrijving: Bij JGWebmarketing houd ik mij onder andere bezig met het schrijven van webteksten en het ontwikkelingen van websites in WordPress. Pas als de klant tevreden is, dan ben ik dat ook.

Motto: Lang nadat de prijs vergeten is, wordt de kwaliteit nog herinnerd.

Contact: kristie@jgwebmarketing.nl

 

Daniel Gietman

Daniel Gietmann

Functie: Senior Online Marketing Medewerker

Omschrijving: Creatief, commercieel, analytisch en competitief, dat ben ik! Een online marketeer met passie voor het vak. Na mijn opleiding Commerciële Economie aan de Avans Hogeschool afgerond te hebben wist ik zeker verder te willen gaan in de wereld van online marketing. Dit omdat het voortdurend in beweging is, hierdoor blijft elke opdracht weer een nieuwe uitdaging. Door mijn kennis & ervaring in dit vakgebied durf ik de uitdaging aan jouw organisatie naar een hoger plateau te tillen.

Motto: What you get by achieving your goals is not as important as what you become by achieving your goals.

 

Sabine de Kaste

Sabine de Kaste

Functie: Copywriter

Omschrijving: Binnen JG Webmarketing houd ik mij bezig met het schrijven van teksten die waarde toevoegen aan de informatiebehoefte van de gewenste doelgroep. Dit betekent niet alleen waarde creëren voor de bezoeker van een website, maar ook binnen de zoekmachine. Hierdoor vindt de bezoeker wat hij of zij zoekt en de klant verhoogt zijn of haar conversie.

Motto: In moeilijkheden zie ik geen onmogelijkheden, maar uitdagingen.

Floor van de Waterbeemd

Floor van de Waterbeemd

Functie: Copywriter

Omschrijving:  Als copywriter schrijf ik onder andere webteksten. Door mijn marketingachtergrond kan ik goed inschatten welke informatie voor de klant belangrijk is. Hierdoor dring ik snel door tot de kern en schrijf ik over elk onderwerp een unieke tekst.

Motto: De beste ideeën komen voort uit nieuwsgierigheid.

 

Jolanda Smink

Jolanda Smink

Functie: Online Marketing Medewerkster

Omschrijving: Ik houd mij dagelijks bezig met het schrijven van blogs voor verschillende bedrijven. Ik schrijf deze teksten met veel passie en plezier.

Motto:  Droom niet je leven, maar leef je dromen.

 

Corine de Vries

Corine de Vries

Functie: Online Marketing Medewerkster

Omschrijving: Bij JG Webmarketing houd ik mij vooral bezig met het schrijven van blogs. Dit doe ik voor verschillende bedrijven. Mijn werk voer ik met veel plezier uit en leer iedere dag weer wat bij.

Motto: Het gaat er niet om of je de beste bent. Het gaat er om of je beter bent dan gisteren.

 

Marcel Tersteegen

Marcel Tersteegen

Functie: Front-end Developer

Omschrijving:
Binnen JG Webmarketing houd ik mij bezig met het bouwen/onderhouden van websites (en het schrijven van Duitse teksten.) Mijn hoofdkennis zijn WordPress/HTML en CSS.

Motto: 
Knowing is not enough, we must apply.
Willing is not enough, we must do.

 

Ricardo Weemhoff

Ricardo Weemhoff

Functie: Netwerk (PBN) beheerder

Omschrijving: Binnen JG Webmarketing houd ik mij bezig met het beheer van netwerk, blogs, startpagina’s en andere omgevingen. In mijn vrije tijd heb ik een grote interesse in; HTML, CSS, jQuery, Javascript & PHP en ben ik uitermate gedreven om elke dag meer te leren.

Motto:  A happy man has no past, while an unhappy man has nothing else.

 

Maartje Verbeek

Maartje Verbeek

Functie: Copywriter

Omschrijving: Ik schrijf teksten waar zowel de websitebezoeker als de zoekmachine blij van worden. Én daar word ik dan weer blij van!

Motto: Een schip in de haven is veilig, alleen zijn schepen daar niet voor gemaakt.

 

Linda de la Porte

Linda de la Porte

Functie: Online Marketing Medewerkster

Omschrijving:
Binnen JG Webmarketing houd ik mij vooral bezig met het schrijven van blogs. Dit doe ik voor verschillende klanten om de vindbaarheid van hun bedrijf in zoekmachines te verbeteren.

Motto: 
Laat je gevoel spreken. Dan vormen de woorden de juiste zinnen.

 

Numai Kanters

Functie: Junior Online Marketing Medewerker

Omschrijving: Tijdens mijn werk schrijf ik blogs over veel uiteenlopende onderwerpen. Ik vind het leuk om deel uit te maken van een team waarvan het doel klanten blij maken is.

Motto: Don’t miss out on something that could be great just because it could also be difficult.

 

Anthony Schutten

Anthony Schutten

Functie: Front-end Developer

Omschrijving:

Motto: 

 

Kim Blanken

Functie: Junior Online Marketing Medewerker

Omschrijving: Tijdens mijn opleiding Communicatie ben ik begonnen bij JG Webmarketing. Hier doe ik iedere werkdag weer mijn uiterste best om de vindbaarheid van onze klanten te verhogen door het schrijven van blogs.

Motto:  Don’t be busy, be productive! 

 

Maxime Kettenis

Functie: Online Marketing Medewerker

Omschrijving: Als online marketing medewerker houd ik mij vooral bezig met teksten die goed scoren in de zoekmachines en bij de klant. Of dat nu blogs of webteksten zijn, ik schrijf ze allemaal!

Motto: Work hard, play hard!

 

Snelle support

Wij vinden het belangrijk dat u direct uw vragen beantwoord krijgt middels onze support. Ondersteuning en advies is wat wij belangrijk vinden.

Innovatie

Wij proberen altijd met nieuwe innovatieve ideeën te komen zodat je uniek bent en zo tot de beste resultaten komt.

Technologie

We zorgen altijd dat onze kennis up to date is en de juiste mensen voor de juiste job hebben. Bijscholing is een must in de internet marketing.

Duidelijke communicatie

Communicatie staat bij ons hoog in het vaandel en proberen u zo snel mogelijk te helpen en u te voldoen met een antwoord waar u wat aan heeft. Duidelijkheid schept rust.

Laatste artikelen via ons blog

Leer meer over internet marketing door de artikelen op ons blog…

Wat is gebruiksvriendelijkheid? [Infographic]

Wat is gebruiksvriendelijkheid als het gaat om bijvoorbeeld een website? Onze medewerker Anthony Schutten maakte hier een mooie infographic over. Het delen of publiceren van deze infographic wordt zeer gewaardeerd! We stellen het wel op prijs om dan een vermelding te...

Geïnteresseerd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op indien u vragen heeft over onze diensten en mogelijkheden.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This

Delen

Deel dit met uw netwerk!

Shares